Oamenii sunt atacați fără milă, în plină zi. Civilii sunt împușcați de ruși în mijlocul străzii și mor în încercarea de a fugi de acest război sângeros. Imaginile care circulă în mediul online sunt de-a dreptul revoltătoare.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu Ursula von der Leyen despre implicarea României în gestionarea fluxului de refugiați ucraineni

Oamenii nevinovați mor pe capete.

Locuitorii Ucrainei sunt împușcați în mijlocul străzii de forțele lui Vladimir Putin și mor în încercarea de a se salva de atacurile nemiloase.

civili împușcați pe stradă în orașul herson

O rachetă a explodat în fața unei femei.

[Sursa foto: Captură Video]

Atacuri nemiloase în Herson

Locuitorii din Herson trec prin clipe de teroare. Orașul ucrainean a fost cucerit deja de ruși. Conform Antena 3, oamenii sunt împușcați chiar pe stradă. Ei încearcă să fugă disperați cu mașinile din țară și să se salveze de aceste atacuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Când se încheie războiul dintre Rusia și Ucraina?! Pentagonul a anunțat că acest conflict nu se termină curând

Clipurile video din mediul online arată teroarea prin care trec. Oamenii sunt împușcați pe loc, fără milă. Vladimir Putin a anunțat inițial că a lansat atacuri asupra zonelor ma puțin populate, însă acum civilii sunt uciși fără reținere.

Imaginile de groază sunt surprinse chiar de localnici și stârnesc îngrijorare pe rețelele de socializare.

În videoclip se poate observa cu ușurință cum mașinile au fost ciuruite de gloanțe în încercarea rușilor de a ucide tot ce le iese în cale.

Citeste si: Rusia a cerut Wikipedia să șteargă o pagină despre războiul din Ucraina

Oamenii pier în acest război fără a purta nicio vină. Mulți ucraineni nu au apucat să iasă din Ucraina și să se salveze de ura lui Vladimir Putin.

Citeste si: "Îmi văd oamenii murind!" Războiul, prin ochii unui voluntar al batalionului medical ucrainean. Mărturii cutremurătoare despre victimele atacurilor ruse: "Văd copii morți"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si