Pe 19 septembrie, prezicătoarea Maria Ghiorghiu anunța că și-a pierdut soțul, răpus de COVID -19, potrivit medicilor. ”A plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna, iubitul meu sot, avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul si dragul meu sot, abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata!”, notase îndurerată Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare mărturisise apoi și că nu a avut voie să participe la înmormântarea partenerului său de viață, fiind consemnată acasă de autorități, ca posibil purtător al noului coronavirus. 

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, după ce soțul ei a fost declarat mort de COVID: ”Am refuzat necropsia! Pe soțul meu nimeni nu mi-l mai poate aduce înapoi!”

Încercând să meargă mai departe după pierdere suferită, Maria Ghiorghiu s-a concentrat pe predicțiile ei, dar a cedat nervos zilele trecute, când a postat câteva mesaje dure la adresa unei celebre companii americane.  ”FACEBOOK! Unde va e respectul faţă de utilizatori? Nu ne puteti obliga sa acceptam noua versiune gandita de voi cu picioarele!!! O harababura! Cea mai proasta a tuturor timpurilor! Ne-au dat in moalele capului cu noua lor versiune! Ati intrat cu bocancii in paginile utilizatorilor cu noua voastră versiune, cea mai proasta! Sper sa va vina mintea la cap!”, a scris supărată Maria Ghiorghiu. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu și-a pierdut recent soțul

Maria Ghiorghiu a declarat război unui gigant american: ”Ne-au dat în moalele capului cu noua lor versiune!”

Pentru finalul acestui an, Maria Ghiorghiu nu prevede lucruri prea bune pentru români. ”Dragii mei, în aceasta seara tarzie, aud un glas care spune doar atat: ”În perioada 20-30 Decembrie!”  Prieteni dragi, ce se va intampla in aceasta perioada sau unde anume, eu nu stiu a va spune deocamdata.

Dar cum pana in decembrie mai e ceva timp, sa ne rugam fratilor ca sa avem parte si de lucruri frumoase in viata noastra. Sa fim optimisti, sa nu ne temem de Coronavirus, ci sa avem Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si vom fi bine cu totii. Sa respectam cu sfintenie regulile de igiena si nu avem de ce sa fim ingrijorati”, a scris prezicătoarea acum câteva luni pe blogul personal. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si