Claudia Pavel, despre "tradarea" Ancai Surdu si a Dianei Bulimar! Iata ce dezvaluiri uluitoare a facut fosta concurenta "Exatlon" despre razboiul cu cele doua colege din echipa sa!
Actual

Claudia Pavel, despre "tradarea" Ancai Surdu si a Dianei Bulimar! Iata ce dezvaluiri uluitoare a facut fosta concurenta "Exatlon" despre razboiul cu cele doua colege din echipa sa!

V.P.
13 feb 2018

Claudia Pavel a vorbit in premiera despre momentul amar al eliminarii sale din competitia "Exatlon"!

Claudia Pavel a declarat ca a durut-o enorm decizia Ancai Surdu si a Dianei Bulimar de a o nominaliza, in ciuda faptului ca s-au comportat ca trei prietene foarte apropiate pe durata celor cinci saptamani petrecute impreuna in tabara "Exatlon.

Citeste si: Un barbat, care pretindea ca e medic, a infestat 33 de pacienti cu HIV

 "Noi am fost zece oameni aruncati in jungla si nu ne-am avut decat unii pe ceilalti acolo, am ras impreuna, ne-am gasit suportul si linistea si calmul in unii in ceilalti!", a spus Claudia Pavel.Imediat dupa momentul trist al propunerilor pentru eliminare, Claudia le-a reprosat celor doua colege alegerea facuta, exprimandu-si parerea de rau pentru faptul ca a crezut in sinceritatea lor pe durata sederii in tabara impreuna, unde s-au inteles ca trei surori si au impartit si bune si rele.

Citeste si: "Nu avortului". Actiune de amploare la Timisoara! Credinciosii se vor ruga timp de 40 de zile in fata maternitatii Odobescu

Desi Anca Surdu si Diana Bulimar au incercat sa se absolve de greseala facuta fata de colega lor, Claudia s-a simtit extrem de ranita si le-a invinovatit pentru eliminarea sa.
Dovada a stat momentul in care cantareata si-a luat ramas bun de la toti colegii sai, evitandu-le pe Anca si Diana.

Citeste si: Aceasta tanara a scapat de burta in doar 3 zile, fara pastile si fara tratamente scumpe! Functioneaza garantat!

sursa stire: kanald.ro

viewscnt
TAGURI: exatlon

Urmareste-ne pe Facebook