Conferința și scandalul. Nicușor Dan, bruiat de camioanele de salubritate ale Sectorului 5

Încă o conferinţă de presă susţinută de Nicoşor Dn în Bucureşti a fost bruiată, de data aceasta evenimentul având loc în Sectorul 5.

Author: I.C. joi 18 iunie 2020 , 11:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 În timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă. Poliţia Loxală a intervenit şi a cerut candidatului, dar şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă să părăsească partea carosabilă.

Citeste si: Avertismentul lui Raed Arafat pentru românii care vor să își facă vacanța în Bulgaria

Nicuşor Dan a convocat joi, o conferinţă de presă în Sectorul 5 al Capitalei, în aer liber, pentru a vorbi despre PUZ-ul zonei care ar urma să fie discutat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La faţa locului au fost multe camioane ale firmei de salubritate din Sectorul 5 care au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă, discursul candidatului dreptei fiind bruiat.

Citeste si: PSD: Datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie

La faţa locului a sosit şi Poliţia Locală a Sector 5, care i-a cerut lui Nicuşor Dan, jurnaliştilor şi tuturor celor care participau la eveniment să părăsească partea carosabilă.

Nicuşor Dan afirmă că va face o plângere, întrucât a fost deranjată ordinea şi liniştea publică.

”Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5 şi împotriva şefului acestei companii de salubritate care aparţine sectorului 5 şi împotriva POliţiei locale a sectorului 5 pentru că în urma unei acţiuni deliberate au perturbat liniştea publică”, a declarat Nicuşor Dan.

Citeste si: OMS: Steroizii trebuie folosiţi doar în cazurile grave de COVID-19

”Sunt în timpul serviciului, vă rog să mă lăsaţi să-mi fac treaba”, a transmis poliţistul local aflat la locul conferinţei de presă.

Cristian Crivăţ, preşedintele USR Sector 5, a catalogat atitudinea celor care bruiau conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan drept ”un mare circ” şi a acuzat Poliţia prezentă la faţa locului de faptul că ”asigură abuzurile”.

”Iată PSD-ul, PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august, care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan i-a invitat pe jurnalişti să meargă să ”legitimeze” poliţistul aflat la faţa locului despre care candidatul susţine că nu a semnalat că este o ”gravă perturbare a ordinii publice”.

În 5 iunie, o conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Prelungirea Ghencea a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu. 

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si