Sierra Simone este o autoare care s-a făcut remarcată tocmai datorită stilului unic de a scrie: nu se ferește să nu aștearnă pe hârtie toate gândurile sale și astfel a reușit să publice destule cărți care au devenit rapid bestsellers. 

Seria literară Confesiunea unui preot este compusă din trei cărți și înainte de a-ți prezenta pe scurt despre ce este vorba în fiecare dintre ele, trebuie să îți spunem că le poți achiziționa cu transport gratuit de pe LIBREX.

În plus, te vei bucura de un preț special, comandând un pachet care conține toate aceste cărți. Cărțile care compun seria literară sunt: Confesiunea unui preot, Slujba de la Miezul Nopții și Gustul Păcatului. Primele două cărți sunt în strânsă legătură, iar ultima prezintă povestea fratelui personajului principal. 

În prima carte, Confesiunea unui preot, este prezentată povestea lui Tyler Bell, un preot tânăr, de 29 de ani, care deja avea o parohie în grijă de trei ani. Tyler nu este un preot obișnuit, chiar și motivația de a îmbrăca sutana a venit ca urmare a unui eveniment: nu și-a dorit să facă acest lucru dintotdeauna. Este mulțumit cu alegerea pe care a făcut-o, deoarece îi place să ajute oamenii să își regăsească pacea. Viața lui este dată complet peste cap în momentul în care Poppy, o tânără frumoasă, vine la confesiune și nu reușește să își spună păcatele.

În mintea lui Tyler se aprinde dorința de a afla ce s-a întâmplat cu Poppy și de asemenea dorința de a o cunoaște mai bine. În acel moment, începe o nouă etapă pentru Tyler, una care îi va nărui viața așa cum o știa și îi va schimba destinul. Cartea este presărată cu detalii picante și cu siguranță te va șoca pe alocuri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A doua carte, Slujba de la Miezul Nopții, este continuarea primei cărți și prezintă neliniștea lui Tyler după ce a luat o decizie radicală: aceea de a renunța la preoție pentru femeia de care s-a îndrăgostit. Însă, problemele nu i-au ocolit pe cei doi și fiecare zi devine o luptă pentru regăsirea sinelui și a relației. 

A treia carte, Gustul Păcatului, îi are în centrul atenției pe Sean, fratele lui Tyler și Zenny, o tânără ce se pregătea să devină măicuță. Ea este îndemnată să încerce cât mai multe lucruri înainte de a urma calea mănăstirii și așa ajunge să îl cunoască pe Sean. Bineînțeles că nici din această carte nu lipsesc detaliile picante și răsturnările de situație. 

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Dinicu, mărturisiri despre sarcină: ”A fost un miracol, știam că nu am cum să fac copil”. Ce sex are primul ei bebeluș- radioimpuls.ro

În încheiere, am vrea să știm dacă aceste cărți ți-au atras atenția și dacă le-ai acorda o șansă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si