În Costanța s-a deschis o linie telefonică, special pentru aparţinătorii pacienţilor infectați cu COVID-19 

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că începând din această săptămână vine în sprijinul pacienţilor diagnosticaţi cu SARS-CoV-2 şi al aparţinătorilor desemnaţi ai acestora, cu o linie telefonică separată la care pot fi solicitate informaţii despre starea generală de sănătate a acestor pacienţi.

"Conducerea SCJU a recurs la această soluţie pentru a facilita comunicarea cu aparţinătorii, având în vedere faptul că timpul personalului medical este alocat în primul rând consultaţiilor şi

tratamentului pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus, şi apoi comunicării cu aparţinătorii”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, pacientul poate desemna o singură persoană căreia i se pot comunica datele cu privire la starea sa de sănătate.

Aparţinătorii desemnaţi de către pacienţi pot cere informaţii la numărul 0736603824 zilnic, între orele 10.00-13.00. Ei pot primi informaţii despre evoluţia stării de sănătate, posibile transferuri în alte secţii sau momentul externării. Solicitările vor fi centralizate şi, ulterior, aparţinătorii vor fi contactaţi de către personalul abilitat şi vor primi informaţii.

Citeste si: Bulgaria va prelungi măsurile de izolare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si