Continuă scandalul dintre Oana Roman și clienții magazinului său online: ”Acest palton nu ţi se potriveşte deloc, parcă este un capot cu care umbla bunica prin gospodărie!”

Oana Roman s-a lansat și în afaceri online, deschizându-și un magazin cu haine de toate mărimile și pentru toate buzunarele.

Author: Petru Luca joi 29 octombrie 2020 , 15:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Oana Roman s-a lansat recent și cu destul succes și în afaceri online, deschizându-și un magazin cu haine în online

"După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt accesibile, hainele sunt de bună calitate”,  a mărturisit recent Oana în presa tabloidă, mândră de realizarea ei. 

Oana Roman: ”Nu am cerut nici o părere. Fiecare are gusturi diferite. Este loc pentru toată lumea!”

Cum chiar Oana Roman este de multe ori imaginea unor produse promovate, pe contul ei de socializare au apărut și critici din partea unor cliente, care au găsit tot

felul de cusururi. ” Te urmăream cu plăcere! Chiar crezi că îți vin bine toate ce le prezinți? Și răspunzi oamenilor așa superior și răutăcios! Păcat, Oano! ”, a punctat Mariana.  ”Oana, ești cam încrezută și nu-ți stă bine deloc. Erai mai faină înainte și mai modestă, acum, vai, Doamne... ” i-a scris și Flora, o altă clientă, acum două săptămâni. 

Citeste si: Oana Roman a moștenit o avere uriașă, dar e în pericol să o piardă! Vezi de decizie au luat judecătorii! EXCLUSIV

Deși Oana a replicat decent de fiecare dată, răspunzând fiecărei cliente din mediul virtual, atacurile la adresa vedetei continuă aproape zilnic, cum s-a întâmplat și astăzi.  ”Tu eşti superbă şi te apreciez enorm, dar acest palton nu ţi se potriveşte deloc, parcă este un capot cu care umbla bunica prin gospodărie. Este doar părerea mea, desigur.”, i-a scris o urmăritoare Oanei, care nu s-a enervat și a replicat cu un mesaj deja standard pentru ea:  ”Nu am cerut nici o părere. Fiecare are gusturi diferite. Este loc pentru toată lumea!”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si