Alberto Mihai Bărcănescu, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat la mare împreună cu un prieten al tatălui său, dar nu a mai revenit acasă.

Părinții nu îl pot contacta

Anunțul dispariției a fost făcut joi, 14 iulie 2022. Părinții copilului nu au putut contacta telefonic nici bărbatul și nici copilul, motiv pentru care au decis să ceară ajutorul poliției, anunțul dispariției fiind făcut public vineri dimineață. 

Citeste si: S-a descoperit o nouă bacterie periculoasă în Wuhan. Ce spun autoritățile

„La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 19.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fiul său, BĂRCĂNESCU ALBERTO MIHAI, în vârstă de 11 ani ar fi plecat de la domiciliu la data de 11 iulie a.c., împreună cu un prieten al tatălui, în stațiunea Costinești și nu a mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Prahova.

Semnalmentele copilului

Semnalmente: constituție astenică, greutate aproximativ 40 de kg, înălțime circa 1.50 m, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop 16 iulie 2022. O zi de coșmar pentru două zodii. Mare atenție!

La momentul plecării purta un hanorac de culoare portocalie, tricou de culoare neagră cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare neagră cu sigla NIKE și papuci negri cu portocaliu.

Citeste si: Întâmplarea neașteptată a unui polițist din București. A plătit avansul unei vacanțe pe litoral, iar propietarul nu i-a mai răspuns

Cei care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, este mesajul transmis de Biroul de Presă al Poliției Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si