Starul de rodeo Spencer Wright și soția sa nu au renunțat să spere că pot să își salveze fiul de 3 ani, aflat în moarte cerebrală, după ce acesta a ajuns cu tractorașul de jucărie în apele unui râu.

Citește și: VIDEO Pacientul al cărui plămân a fost extirpat din greșeală cere daune uriașe. Ireal ce a declarat conducerea spitalului. "Este o sumă mare"

Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție din partea părinților.

Cei doi soți spun acum că își păstrează speranța că încă "este timp pentru un miracol”.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Wright și soția sa, Kallie, plănuiseră să oprească aparatele care îl țineau în viață pe micuțul Levi, miercuri, a doua zi după ce el și-a condus tractorul de jucărie într-un râu din Utah.

Potrivit NY Post, părinții și-au schimbat planul în ultimul moment, la sfatul unui nou medic care îi ajută pe fiul lor, au spus ei într-o actualizare transmisă de purtătorul de cuvânt al familiei Mindy Sue Clark.

Micuțul Levi, de trei ani, băiatul lui Spencer Wright 

Micuțul Levi, de trei ani, băiatul lui Spencer Wright 

Inima lui Levi bate în continuare, dar creierul lui e inactiv

Levi este internat în spital încă de marți seară, când a intrat cu tractorul de jucărie într-un râu din Utah, a spus anterior familia, spunând atunci că nu se așteaptă să supraviețuiască.

"Inima lui Levi bate de la sine, el are dorința de a respira, dar creierul lui dulce și mic a rămas fără oxigen prea mult timp și nu se mai poate întoarce de la asta”, se spunea într-o actualizare pe Instagram.

"L-am îmbrățișat toată noaptea și simțim puternic că spiritul lui nu mai este cu noi”, se mai spunea în postarea inițială.

Cu toate acestea, Clark a spus mai târziu pentru ABC4 că Spencer și Kallie își păstrau speranța că băiatul va reuși.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si