Video| Căutări dramatice pentru un copil de doi ani. A fost găsit sub frunze

De mobilizarea a sute de oameni din tot judeţul Gorj a depins viaţa unui copil de numai 2 ani, care a plecat singur de acasă, aproape dezbrăcat şi desculţ. L-au căutat şi în apă, şi în tufele de mărăcini timp de 4 ore. Micuţul a fost găsit, din întâmplare, într-o pădure! Se acoperise singur cu frunze, ca să se încălzească. Iar salvatorii - în ciuda acestei mobilizări cum rar ne este dat să vedem, spun că ar fi trecut pe lângă el dacă nu începea să plângă.

Author: Georgiana Balaban duminică 31 ianuarie 2021 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În lacrimi au încheiat sute de oameni operaţiunea uriaşă şi dramatică de găsire a lui Cristian- copilul blond cu ochi albaștri, despre care şi părinţii lui spun că, aseară, s-a născut a doua oară.

Salvatorii riscau să treacă pe lângă el, dacă băiețelul nu dădea niciun semn, pentru că se acoperise singur cu frunze, cel mai probabil ca sa se adăpostească de frig. 

„Era pe burtă, in frunze, sus! daca nu tipa, treceam pe langa el. Era dezbrăcat, desculț... papucul aruncat.” a transmis polițistul care l-a găsit pe micuț.

Citeste si: Cardi B și Offset s-au despărțit, după 3 ani de mariaj

Peste 300 de oameni l-au căutat pe copilaș. Vorbim despre Jandarmi, scafandri, poliţişti, vecini, autorităţi! Toţi au răscolit păduri, lacuri, alte localităţi şi chiar grotele din zonă pentru ca micuţul să fie găsit cât mai repede în viaţă. 

Chiar și primarii din localităţile învecinate au sărit în ajutor. 

Citeste si: Vești triste despre Sebastian, copilul dispărut fără urmă. Au apărut noi indicii în acest caz

Copilul a dispărut chiar de sub privirile mamei

Copilul a dispărut de sub privirile mamei sale. La numai doi ani şi jumătate, cât are, a ieşit singur pe poarta deschisă și a plecat. 

Micuțul a fost dus la spitalul județean de urgenţă Târgu Jiu. Şi-a revenit astăzi din şoc şi a fost externat.

Citeste si: Ipoteză şoc în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Ce au găsit anchetatorii?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si