Trei săptămâni de când Sebi a dispărut fără urmă. Un cunoscut vine cu o ipoteză șocantă: ”L-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”

Sebi a dispărut fără urmă acum aproape trei săptămâni. Alertă maximă în Arad pentru a-l găsi pe micuț. Din păcate, până acum, totul a fost în zadar. Un cunoscut a venit cu o ipoteză șoc.

Author: Mircea Pop vineri 29 ianuarie 2021 , 12:09

Trei săptămâni de când Sebi a dispărut fără urmă
Trei săptămâni de când Sebi a dispărut fără urmă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sebastian Ionel Corbei, în vârstă de 7 ani, a dispărut fără urmă. Cunoscuţii familiei lui Sebastian susţin ca băiatul era foarte bine familiarizat cu zona, prin urmare iese din calcul ipoteza că s-ar fi pierdut.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă.
Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”,  a spus tatăl lui Sebastian.

Autorităţile au precizat faptul că sunt în continuare în alertă, în căutare băiatului.

Apelul polițiștilor

Cei care deţin informații care ar putea duce la găsirea băiatului dispărut sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Citeste si: Două săptămâni de la dispariția lui Sebi. Părinții lui lansează o ipoteză șoc. Ce s-ar fi întâmplat cu micuțul?

Sebastian este cel mai mare copil al familiei și mai are încă 3 frați. Are un metru și 20 și constituție atletică. Poliţiştii arădeni au făcut publica poza băiatului în speranța că cineva l-ar putea recunoaște, în cazul în care s-a rătăcit pe undeva.

Trei săptămâni de când Sebi a dispărut fără urmă
Trei săptămâni de când Sebi a dispărut fără urmă

Indiciile în cazul lui Sebastian, băiatul dispărut din Arad

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Persoanele care îl cunoşteau pe Sebi spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

Deşi au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, autorităţile îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si