O femeie din Minnesota a fost găsită vinovată de uciderea fiului ei de șase ani. Băiatul a fost dat în plasament, dar s-a întors la mama sa cu doar câteva zile înainte ca aceasta să-l împuște de nouă ori în timp ce se aflau în mașină.

Citește și: Povestea lui Dumitru Stratan, moldoveanul din Italia care și-a ucis fosta iubită: „Am ucis-o pe Yana așa cum m-a ucis și ea pe mine”

Ea nu a stat pe gânduri și și-a împușcat copilul de nouă ori, în timp ce el stătea în spatele mașinii. Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnată, miercuri, de un tribunal din Minneapolis, după ce jurații au avut nevoie de două ore pentru a ajunge la un verdict. Tânăra nu a avut nicio remușcare în clipa în care și-a primit sentința.

Femeia va fi condamnată pe 16 februarie- condamnarea atrage automat o pedeapsă pe viață, fără eliberare condiționată.

Julissa avea probleme psihice

Într-un proces considerat atât de oribil încât juraților li s-a oferit consiliere, procurorii au povestit cum Eli Hart a fost plasat în centre de plasament, din cauza problemelor de sănătate mintală ale mamei sale, dar i-a fost returnat acesteia cu două săptămâni înainte ca ea să-l ucidă.

Thaler a pierdut custodia lui Eli în ianuarie 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale al comitatului Dakota a aflat că aceasta „prezenta psihoze și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă”.

Mary Moriarty, procurorul comitatului Hennepin, a descris cazul ca fiind „unul dintre cele mai oribile cazuri pe care le-am întâlnit în cei 30 de ani în care am lucrat în sistemul juridic penal”.

Thaler „a cumpărat o pușcă de vânătoare și a învățat cum să o folosească” la scurt timp după ce tatăl băiatului, Tory Hart, a depus actele prin care cerea instanței custodia deplină, a precizat instanța.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Istoricul de căutare pe internet al lui Thaler includea cum să încarce o pușcă de vânătoare, cel mai puternic drog knock-out, plata din asigurarea de viață dacă copilul moare și cât sânge poate pierde un copil de șase ani, a relatat The Star Tribune, conform Daily Mail.

Citește și: Crimă înfiorătoare urmată de sinucidere

Iubitul lui Thaler de la acea vreme, Robert Pikkarainen, a declarat că și-au petrecut ziua la cumpărături cu Eli, apoi s-au întors acasă pentru a mânca o pizza și a vedea un film, apoi s-au jucat cu pisicuțele lor.

Cum a avut loc crima

Bărbatul a declarat că micuțul a refuzat să meargă la somn, iar mama și fiul au început să se certe și să se lovească reciproc.

Ea a părăsit apoi apartamentul cu copilul, luând cu ea și pușca.

Criminala a fost prinsă în Orono, la opt kilometri de locuința sa din Spring Park, când un martor a raportat că mașina pe care o conducea avea un geam din spate spart și un cauciuc explodat.

Poliția a văzut sânge pe mâna lui Thaler, se arată în plângerea penală, potrivit CBS News.

Înregistrările telefonice au arătat că ea și-a împușcat fiul într-o parcare izolată din Parcul Regional Lake Minnetonka, apoi a condus prin regiune, abandonându-i lucrurile.

Poliția a găsit la tomberoanele de gunoi amplasate de-a lungul traseului ei rucsacul fiului ei care conținea fișe de lucru și teme de la grădiniță semnate cu „Eli”, un scaun de mașină acoperit de sânge care prezenta o gaură mare prin care a trecut un glonț, haine și rămășițe umane.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul său au rămas blocați în pădure: „Am plecat prin pădure, pe jos, să căutăm o pensiune.”- kfetele.ro

Citeste si: Lora sare în apărarea Sânzianei Negru după scandalul de la Electric Castle: ”Bunul simț aruncat la gunoi este mai grav”- radioimpuls.ro

Testele ADN au confirmat că pe hainele femeii și pe mâinile ei era sângele copilului.

Citește și: Asasinul fugar din mafia italiană Edgardo Greco, găsit după 16 ani ca bucătar de pizza în Franța

Julissa a fost considerată aptă să fie judecată, dar după ce a refuzat două oferte din partea procurorilor de a pleda vinovată pentru crimă de gradul doi, inclusiv la 30 ianuarie, acuzațiile i-au fost ridicate la crimă de gradul întâi.

Crima de gradul întâi, ceea ce înseamnă că uciderea a fost premeditată, atrage automat o condamnare pe viață fără eliberare condiționată.

Citește și: „Am aranjat-o. I-am dat foc”. Un român stabilit în Anglia și-a ucis soția și a povestit isprava pe contul de Facebook al acesteia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si