Cornel Dinu, simbolul fotbalului românesc vorbește astăzi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” despre blaturile și mita din fotbal: “Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…”

În această seară, Cornel Dinu, una dintre cele mai reprezentative figuri ale sportului rege în România, se va dezvălui publicului telespectator, în cadrul unei ediții de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Author: Andreea Bolocan marți 29 iunie 2021 , 13:58

Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” cornel dinu
Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fost jucător și antrenor de fotbal, acesta a ocupat, de-a lungul timpului, și funcții administrative importante în cadrul clubului Dinamo București.

Fost Președinte al Clubului Dinamo București, Cornel Dinu a debutat la echipa în orașul natal, Metalul Târgoviște, la seniori a jucat doar pentru Dinamo București, fiind mulți ani căpitanul naționalei de fotbal, pentru care a jucat de 75 de ori și a marcat 7 goluri. 

Citeste si: Denise Rifai si Mihai Ghita, premiati de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, in cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Roman”

Fostul sportiv a vorbit despre practicile neortodoxe din fotbal 

Cornel Dinu va vorbi și despre practicile neortodoxe din fotbal, acesta va oferi informații despre presupusele blaturi ale echipei, precum și despre calificarea istorică a echipei Dinamo în semifinală Cupei Campionilor din 1984 . Mai mult, Cornel Dinu va face dezvăluiri și despre victoriile mult comentate ale echipei Dinamo, puse pe seama  intervențiilor Securității. 

Cornel Dinu vine în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Este o exagerere bolnavă, hazardată… Atențiile respective pentru arbitri se practicau și se practică în toată lumea…”  este o parte din răspunsul oferit de Cornel Dinu. 

Citeste si: Detalii neștiute despre fosta căsnicie a lui Laurențiu Reghecampf. Cum s-a despărțit de partenera sa de viață

Cornel Dinu va răspunde la cele mai incomode întrebări

“De ce ați renunțat la avocatură pentru fotbal?”, “ De ce v-a eliminat fosta Securitate de la Dinamo ?”, “Ați fost dependent de alcool?”, “Cum v-ați decis să infiati un copil?”, “Ați încercat vreodată să vă luați viața?”, “Sunteți invidios pe succesul lui Mircea Lucescu?”, “Va considerați un tip superior?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cornel Dinu în ediția de marți a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si