Cornel Galeș a lăsat un bilet de adio. Ce scrie în el. Cutremurător!

Cornel Galeș. Se înmulțesc necunoscutele în cazul morții lui Cornel Galeș, despre care nimeni nu știe decât că a murit în urma unui accident produs în Spania. Straniu este că acesta nu doar că a presimțit parcă această nenorocire, dar a lăsat inclusiv un bilet ciudat în bucătărie, chiar înainte de a pleca de-acasă.

Author: R.B. miercuri 04 decembrie 2019 , 11:43

Cornel Galeș
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Galeș. ”Cornel și-a lăsat în bucătărie, pe borsetă, scris pe o bucățică de hârtie: ”persoană de contact: nașa Doina”, și numărul meu de telefon. Așa a găsit și poliția numărul meu și m-a sunat. Însă eu am crezut că e o glumă proastă și am închis. Au revenit printr-un translator și mi-au comuncat inclusiv numărul de cadavru, iar atunci am înțeles că totul era real”, a explicat nașa lui Galeș, potrivit ciao.ro.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș! ”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Cornel Galeș

Cornel Galeș a ales să plece din țară, scârbit de procesele în care l-au târât băieții regretatei sale soții, Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș. Veste șoc în lumea showbiz-ului românesc. Duminică, la orele prânzului, imediat s-a răspândit o informație cutremurătoare, și anume, Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani.

Citeste si: Averea ”secretă” a lui Cornel Galeș! După moartea Ilenei Ciuculete, ”văduvul” a investit peste 110.000 euro într-un apartament situat în Ilfov

Cornel Galeș

Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a sfârșit într-un cumplit accident auto în Spania, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care îl cunoșteau, cu atât mai mult cu cât în ultima vreme, bărbatul își trăia viața din plin și era o prezență efervescentă oriunde mergea.

Citeste si: Cornel Galeș a postat de 241(!!!) de ori acest mesaj pe Facebook, înainte să moară! Ce le-a transmis băieților Ilenei Ciuculete, cu care se războia pentru avere?

Puțini știu că Galeș a ales să părăsească România definitiv, în urmă cu patru luni. Supărat și dezamăgit de procesele în care a fost târât de băieții Ilenei Ciuculete, bărbatul a decis să lase totul în urmă și să se mute la Valencia. ” Plec din țară. Nu stau aici, plec cât mai departe. Da, o să plec cu agenția pentru care lucrez, deci în interes de serviciu. Nu mai vreau să aud și să mai văd răutatea și urâțenia declanșată de fiii Ilenei. Poate, într-o bună zi, mă voi întoarce  să continui procesul deschis de fiii soției mele. O să-mi dovedesc nevinovăția și o să demonstrez tuturor că sumele vehiculate de ei ca avere lasata în urmă de zânica mea nu există ”,  a spus Cornel Galeș în umă cu ceva vreme.

Cornel Galeș

Citeste si: Șofer accidentat grav, din cauza neatenției, pe o șosea din Capitală

Surse din preajma regretatului Cornel Galeș susțin că, la Valencia, acesta avea deja o locuință închiriată de patru luni, și își făcuse câțiva prieteni români.

 ”El era o persoană sociabilă, îi plăcea să aibă prieteni! Din câte știu, chiar în ziua accidentului voia să se ducă la un restaurant românesc de acolo, unde mergea de fiecare dată când era liber, să stea câteva ore cu apropiații. Se obișnuise cu viața din Spania, nu mai voia să se întoarcă în țară, pentru că,acolo, considera că este înconjurat numai de ură și de dușmani, iar el se săturase de scandaluri. În plus, cei de la agenția de turism erau foarte mulțumiți de el și cu ajutorul lor, Cornel părea că a depășit momentele grele”, au dezvăluit surse apropiate lui Galeș.

Cornel Galeș

Citeste si: Ultimele amănunte despre ce se întâmplă cu trupul lui Cornel Galeș! ”Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, lucrurile lui rămân acolo”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si