Coronavirus. Numărul de cazuri noi internate în spitalele din Suceava continuă să crească

Numărul cazurilor noi internate în spital cu diagnosticul de COVID-19, în ultimele 24 de ore, a crescut cu 26 faţă de raportarea precedentă. De asemenea, alte 17 persoane declarate vindecate au fost externate, a anunţat, miercuri, Prefectura Suceava.

Andreea Stoica, miercuri 29 iulie 2020 , 15:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform sursei citate, din totalul celor 523 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, 127 pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 117 sunt în zona tampon şi 279 sunt cu alte afecţiuni non-COVID.

Pacienţi în stare gravă

Din totalul pacienţilor diagnosticaţi cu coronavirus din SJU Suceava, 85 prezintă forme medii ale bolii, 36 au forme uşoare, iar şase pacienţi cu forme grave sunt internaţi în Secţia ATI, unul fiind ventilat mecanic.

Citeste si: Al treilea județ unde masca de protecție este obligatorie pe stradă

Coronavirus. Numărul de cazuri noi internate în spitalele din Suceava continuă să crească

La Spitalului Municipal Rădăuţi sunt internaţi 60 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi 11 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte COVID-19 internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus, sunt declarate pacienţi diagnosticaţi COVID-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări, conform agerpres.ro

3.789 de persoane declarate vindecate

Conform datelor centralizate de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, la nivelul judeţului se înregistrează un număr de 3.789 de persoane declarate vindecate.

Numărul total de persoane testate, până în prezent, este de 32.331, în ultimele 24 de ore fiind testate 336 de persoane.

Citeste si: Al doilea județ din țară cu măsuri de restricții speciale. Masca va fi obligatorie și pe stradă

Conform distribuţiei cazurilor COVID-19 pe unităţi administrativ teritoriale, din totalul de 114, 44 nu au niciun caz de infecţie în evoluţie, 33 au câte un caz în evoluţie, 25 au sub cinci cazuri, şapte au sub zece cazuri, iar cinci au peste zece cazuri în evoluţie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si