Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial cu 7 blocuri! Antrenorul a făcut avere în China, unde câştigă 28 de milioane de euro în 4 ani!

Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial pe un teren de 1,8 hectare.

Author: Matei Vaihan vineri 03 ianuarie 2020 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial în Bucureşti. “Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei de fotbal chineze Jiangsu Suning, a primit autorizație pentru construirea primei etape a ansamblului rezidențial pe care îl pregătește de câțiva ani în locul fostei fabrici Izolatorul din București.

Terenul fostei platforme industriale a fost cumpărat de Olăroiu, în urmă cu 2 ani, alături de o parteneră de afaceri”, a relatat profit.ro.( vezi cum arată vila de 6 milioane de euro a lui Olăroiu)

Citeste si: Logodnicul Elenei Udrea a anunţat ce se întâmplă cu afacerile sale imobiliare! Adrian Alexandrov devine manager de dezvoltare şi investiţii! EXCLUSIV

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Autorizația acordată recent permite construcția de clădiri de până la 10 etaje, conform Planului Urbanistic Zonal deja aprobat. Planul elaborat de arhitecții angajați de Olăroiu prevede construirea a 7 blocuri de locuințe, respectiv 4 blocuri-turn cu 10 etaje și 3 blocuri cu 8 etaje, cu înălțimi maxime de 36 de metri, unele cu parter comercial, pe un teren de aproape 1,8 hectare delimitat de Șoseaua Electronicii, strada Ghinea Brătășanu, strada Ipsilanti Voievod și strada Litovoi Voievod. Cosmin Olăroiu și o parteneră de afaceri a acestuia, Roxana Tănase, controlează din toamna anului 2016, cu câte 50% din acțiuni fiecare, firma Izolatorul SA, care opera fabrica omonimă de produse de izolare și etanșare din București.

Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial. A făcut avere la arabi şi chinezi

Izolatorul este fosta Întreprindere de Materiale Izolatoare București din perioada comunistă, transformată de Guvernul Petre Roman în societate comercială pe acțiuni, în 1990Fabrica a fost privatizată în a doua jumătate a anilor ’90 prin metoda MEBO, acțiunile fiind preluate de salariați și de managementul societății. Compania producea garnituri de etanșare, covoare și folii PVC, copertine, prelate auto, produse din plută, produse din poliester armat cu fibră de sticlă și cofraje din carton căptușit cu folie de aluminiu.

Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al Stelei, a făcut avere în fotbalul arab şi asiatic. Din 2007, el a antrenat pe Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain şi Shabab Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Jiangsu Suning (China). Doar de la chienzi, în patru ani de contract, din 2018 pînă în 2022, Olăroiu va încasa 28 milioane de euro, pentru că are un salariu anual de 7 milioane de euro. În total, Olăroiu a câştigat aproximativ 60 de milioane de euro de când a plecat din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si