COVID-19: Ce localități au depășit rata de infectare cu COVID-19 de 3 la mia de locuitori

Opt localităţi din judeţului Prahova au depăşit rata de infectare cu SARS-CoV-2 de 3 la mie, în timp ce alte 38 de comune şi oraşe au depăşit indicele de 1,5 la o mie de locuitori, fără a atinge limita de 3 la mie.

Andreea Bolocan, marți 27 octombrie 2020 , 18:59

coronavirus Prahovacazuri
Opt localităţi din judeţului Prahova au depăşit rata de infectare cu SARS-CoV-2 de 3 la mie[Sursa foto: cluj24.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cele opt localităţi prahovene care raportează cei mai ridicaţi indici de infectare cu SARS-CoV-2 sunt Păuleşti (rată de infectare de 5,16 ‰), Ciorani (3,96‰), Blejoi (3,72‰), Breaza (3.52‰), Lapoş (3,52‰), Tinosu (3,4‰), Măneşti (3,31‰) şi Cocorăştii Mislii (3,03‰).

Ploieştiul se apropie de acest indice, având 2,88 la mie

Pe locul al nouălea în ceea ce priveşte indicele de infectare se situează municipiul Ploieşti, cu un indice de infectare raportat de 2,88 la o mie de locuitori. Tot în municipiul Ploieşti, 58 dintre cazurile active de COVID-19 sunt la copii şi adolescenţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova, 9.170 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 şi s-au înregistrat 298 de decese.

Citeste si: Marcel Vela, anunț important în plină pandemie de coronavirus: "Acest lucru este îngrijorător"

Citeste si: Câţi medici s-au infectat cu coronavirus în România?

Sun ocupate 353 de locuri destinate pacienților cu COVID-19

Au mai rămas libere doar 59 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, din cele 412 care au fost în total, iar la terapie intensivă nu mai sunt locuri libere. Prahova se menţine printre zonele care raportează zilnic un număr mare de infectări cu noul coronavirus, cea mai recentă raportare pentru 24 de ore indicând 168 de noi diagnostice de COVID-19.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si