Proprietarul, un bărbat de 34 de ani, este cercetat penal pentru infracțiuni împotriva animalelor.

Autoritățile de la Protecția Animalelor au făcut verificări la domiciliul bărbatului și au găsit 44 de câini, dintre care 16 câini dinrasa pitbul.

Citeste si: Un cioban din Mureș şi-a chinuit câinii pe care îi avea la stână. Ce riscă acum bărbatul după suferința pe care le-a adus-o animalelor

După verificările medicilor veterinari, aceștia au descoperit că la 12 exemplare s=a intervenit pentru mdificarea aspectului urechilor.
Cercetările continuă, iar animalele au rămas în custodia bărbatului până la finalizarea anchetei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Invazie de șerpi în București. Reptilele au fost surprinse şi în scara blocului

Invazie de șerpi în Capitală

Imagini neașteptate au fost surpinse în Capitală. Mai multe reptile au fost surpinse în scări de bloc. Șerpii ar fi fi intrat din grădina aflată în fața blocului.
Un locatar a filmat șarpele și a pus imaginile pe pagina lui oficială de socializare.

Citeste si: VIDEO- O ursoaică salvată din Ucraina a fost adusă în sanctuarul din Zărnești

Bărbatul a adăugat: „Este plin de șerpi în grădina blocului. E posibil așa ceva? Este plin de șerpi în grădina blocului L16( scara 5) de pe strada Jean Steriadi".

Citeste si: VIDEO- Animale slabe și chinuite șochează la Grădina Zoologică din Brăila

Cu toate acestea, nu este singurul șarpe văzut de locatari. O femeie susține că a văzut doi șerpi mai mici, cel mai probabil în zonă există şi un cuib. Specialiștii mai spun că la o întâlnire cu reptila să nu interacționăm cu el, pentru că nu știm ce fel de șarpe este, iar acesta poate să atace în orice moment.

Citeste si: Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu. Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si