Crimă odioasă în Prahova: victima a fost înjunghiată de peste 20 de ori cu un cuţit

În anul 2020, doi adolescenți au ucis cu sânge rece un alt adolescent în vârstă de 13 ani. Ei au fost găsiți vinovați, după ce au înjunghiat victima de peste 20 de ori cu un cuțit.

Author: Diana Bostan vineri 19 august 2022 , 19:49

crimă

Tineri condamnați pentru crimă

[Sursa foto: iStock]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cei doi tineri au fost condamnați la 15 ani şi patru luni de închisoare, respectiv 14 ani de internare într-un centru de detenţie.

Cei doi tineri au ucis un adolescent de 13 ani

Adolescentul de 13 ani a fost găsit fără viață în casa unuia dintre agresori. El a fost ucis cu peste 20 de lovituri de cuțit.

Citeste si: Crimă în familie- 5 oameni morți

Crima odioasă a avut loc în localitatea prahoveană Moara Nouă, în luna martie a anului 2020.

Citeste si: Ce ar fi în neregulă cu celebra caracatiță vândută în restaurantele lui Pescobar. Larisa a fost cea care a dat vestea: „Dacă vreți să mai mâncați caracatiță la Taverna Racilor”- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Adolescentul a mers în vizită la unul dintre agresori, fiind prieteni, însă după ce au consumat mai mult alcool, între cei doi s-a iscant un scandal. Tatăl agresorului a fost cel care a făcut descoperirea macabră.

Cei doi agresori aveau, la momentul producerii crimei, vârsta de 19, respectiv 15 ani

Primul agresor a fost condamnat la 15 ani şi patru luni de închisoare, fiind major, și având interdicția de a se apropia la mai puţin de 50 metri de cel împreună cu care a comis infracţiunea de omor, după săvârșirea pedepsei.

Citeste si: Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, a fost eliberată

Cel de-al doilea agresor, minor, a fost condamnat la 14 ani de detenție.

”Obligă în solidar pe cei doi inculpaţi la plata sumei de 43.180 lei cu titlu de daune materiale şi 100.000 lei daune morale”, mai prevede sentinţa Tribunalului Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si