Cei doi tineri au fost condamnați la 15 ani şi patru luni de închisoare, respectiv 14 ani de internare într-un centru de detenţie.

Cei doi tineri au ucis un adolescent de 13 ani

Adolescentul de 13 ani a fost găsit fără viață în casa unuia dintre agresori. El a fost ucis cu peste 20 de lovituri de cuțit.

Citeste si: Crimă în familie- 5 oameni morți

Crima odioasă a avut loc în localitatea prahoveană Moara Nouă, în luna martie a anului 2020.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Adolescentul a mers în vizită la unul dintre agresori, fiind prieteni, însă după ce au consumat mai mult alcool, între cei doi s-a iscant un scandal. Tatăl agresorului a fost cel care a făcut descoperirea macabră.

Cei doi agresori aveau, la momentul producerii crimei, vârsta de 19, respectiv 15 ani

Primul agresor a fost condamnat la 15 ani şi patru luni de închisoare, fiind major, și având interdicția de a se apropia la mai puţin de 50 metri de cel împreună cu care a comis infracţiunea de omor, după săvârșirea pedepsei.

Citeste si: Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, a fost eliberată

Cel de-al doilea agresor, minor, a fost condamnat la 14 ani de detenție.

”Obligă în solidar pe cei doi inculpaţi la plata sumei de 43.180 lei cu titlu de daune materiale şi 100.000 lei daune morale”, mai prevede sentinţa Tribunalului Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si