Bărbatul în vârstă de 36 de ani și ucis cu un cuțit de bucătărie soția, marți la orele serii. Cei doi soți se separaseră de ceva timp. Conform raportului medico-legal, agresorul a înjunghiat-o pe românca în vârstă de 32 de ani de mai multe ori în zona abdominală și în partea superioară a corpului. Victima s-a stins din viață pe loc, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de medicii sosiți la fața locului.

Atacatorul a fugit de la fața locului pentru o scurtă perioadă de timp, prezentându-se ulterior la poliție. Acesta a recunoscut fapta, conform informațiilor furnizate în cursul zilei de miercuri de poliție.

Citeste si: Un bărbat din Buzău a fost lovit mortal de tren

Cei doi soți aveau o relație de aproximativ zece ani și s-au căsătorit în anul 2021. Cu toate acestea, conviețuirea cuplului a fost marcată de numeroase conflicte, multe de natură violentă. Începând cu anul 2015, bărbatului în vârstă de 36 de ani, de cetățenie turcă, i s-a interzis de patru ori să intre și să se apropie de casă, iar autoritățile i-au interzis și să poarte arme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Conform declarațiilor lui Philipp Stadler, șeful Biroului de poliție penală al landului Vorarlberg, bărbatul și-a amenințat în repetate rânduri soția româncă și a recurs la violență împotriva femeii. Acest lucru i-a adus bărbatului mai multe pedepse cu închisoarea, el având mai multe condamnări anterioare. Agresorul fusese eliberat din închisoare cu o săptămână înainte de comiterea crimei, a precizat Stadler.

Filmul tragediei din Austria

Totul ar fi pornit din cauza unei discuții legate de îngrijirea celor trei copii ai lor.

La scurt timp după conflict, turcul a condus până la clădirea în care locuia soția sa. Bărbatul a sunat-o pe româncă și i-a spus să iasă din casă, iar femeia s-a conformat acestei cereri. În momentul în care a ajuns în zona de intrare, bărbatul a atacat-o cu cuțitul de bucătărie pe care îl adusese cu el.

Citeste si: Ea este doctorița care și-a snopit în bătaie pacientul: ”Îl lovea tare cu picioarele!”. Ce explicații a dat cadrul medical

După ce a  înjunghiat-o pe femeie, agresorul a fugit de la locul faptei. Cu toate că a fugit de la locul faptei, la câteva sute de metri distanță de complexul de locuințe, bărbatul a sunat poliția și a declarat că a făcut "ceva rău". Câteva minute mai târziu, bărbatul, care se presupune că era ușor sub influența alcoolului, s-a lăsat arestat de poliție în locul pe care îl numise, fără să opună rezistență.

Cei doi aveau împreună trei copii, sub 10 ani. Mezinul are doar trei ani

Autopsia cadavrului româncei în vârstă de 32 de ani, dispusă de procuratură, trebuia să aibă loc miercuri, pe 31 august 2022. Momentan nu se știe dacă mezinul familiei, în vârstă de aproximativ trei ani, a fost martor direct la atacul asupra mamei sale. Victima a dus copilul în zona de intrare a casei.

Ceilalți doi copii, ambii sub zece ani, nu se aflau în zona casei în momentul atacului. Toți cei trei copii se află deocamdată în grija unor rude.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO- Moarte șocantă pentru un copil de aproape doi ani: A fost lovit în cap de grindină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si