Crimele de la Caracal. O nouă pistă a anchetatorilor: Unde ar putea fi cadavrele

Un localnic din Caracal, fost angajat al Primăriei, a dat noi detalii despre Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza, despre care spune că este un om periculos. El le oferă anchetatorilor o nouă pistă: cadavrele ar fi putut fi aruncate într-un canal de irigaţii.

Author: R.B. marți 30 iulie 2019 , 14:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul, care spune că a lucrat ani de zile la Primăria din Caracal şi la sistemul de irigaţii din zonă, a mers, marţi dimineaţa, în faţa casei lui Gheorghe Dincă, în încercarea de a le da anchetatorilor informaţii despre locul în care acesta ar fi putut ascunse cadavrele.

Citeste si: Mesaj CUTREMURĂTOR pentru părinţii Alexandrei Măceşanu! Ţi se frânge sufletul când îl citeşti! L-a trimis o mamă cunoscută care şi-a pierdut fiica într-un incendiu!

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

„Am văzut că a indus în eroare, am văzut că a fost în baltă, a căutat prin baltă pe acolo, e o eroare ce vă spune, zice că din Olt.

Undeva aici, la un kilometru jumate, e un canal care merge şi se varsă în Olt, adică de irigat, se trage apă din Olt şi ajunge în Dunăre. Şi el pe aici… Dacă te duci la un kilometru jumate e o conductă, un sifon de apă, care nu merge de 13 ani, şi el de aici până acolo face 5 minute cu maşina, s-ar putea acolo să fie aruncată, prin verdeaţa aia, prin canale, au 7 metri adâncime. Acolo nu s-a făcut control”, a spus bărbatul, conform cancan.ro.

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că anchetatorii au suspiciuni privind comiterea altor crime, însă nu ştie pe ce se bazează


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si