Celebrul om de afaceri, supranumit și <antrenor de antreprenori>, Cristian Onețiu, în vârstă de 44 de ani, se numără printre milionarii României, cu o avere estimată la 100 de milioane de Euro. Acesta este gata să ne împărtășească secretele care l-au facut milionar, într-o ediție inedită a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D.

Cristian Onețiu a ajuns în Top Forbes România, în 2012, iar în 2019 a intrat în Top 300 Capital.

Începutul acestuia în antreprenoriat a fost marcat de mari eșecuri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: România se pregătește de o catastrofă mondială. Ce se ascunde în "Seiful Apocalipsei" și unde este situat

Totodată, Cristian Onețiu este autorul cărții ”Start în antreprenoriat” și a devenit coach pentru cei care încep o afacere. Tot în anul 2019, Cristian Onețiu a fost votat cel mai inspirațional antreprenor român.

Citeste si: Top jocuri pentru copii

”Ce nu și-a putut cumpăra cu bani, milionarul Cristian Onețiu?”, ”Cum trebuie educat ă  mintea ca să producă bani?”, ”De câte ori ați plâns din cauza banilor?”, ”De câte ori ați fost înșelat în afaceri?”, ”Care este ultimul salariu de pe cartea dumneavoastră de muncă?”, ”Vă deranjează ștampila de

hoț pusă milionarului român?”, ”Dați bani cerșetorilor pe stradă?”, ”Câtă nebunie mai are Cristian Onețiu?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care celebrul antreprenor, Cristian Onețiu, va trebui să răspundă duminică, de la ora 22:00, într-o nouă ediție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si