Cristian Tudor Popescu comentează protestele din SUA: O lovitură de stat. Este echivalentul lui 9/11

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre protestele din SUA. ”O lovitură de stat, este echivalentul lui 9/11”, spune gazetarul.

Author: Mircea Pop joi 07 ianuarie 2021 , 10:42

Cristian Tudor Popescu comentează protestele din SUA
Cristian Tudor Popescu comentează protestele din SUA
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristian Tudor Popescu a comentat scenele incredibile derulate în SUA în ultimele 24 de ore. ” Donald Trump i-a instigat în mod evident pe cei pe care vedem acum năvălind, distrugând templul democrației americane, Capitoliul”, a spus CTP.

Cristian Tudor Popescu: Este o lovitură de stat!

"Având în vedere că de două luni și jumătate, am repetat până m-a luat capul, acest ins este capabil de orice și iată că asta se întâmplă, că poate recurge la orice mijloace. Este o lovitură de stat", a punctat gazetarul.

Citeste si: Imagini șocante: Suporteri pro-Trump au spart biroul președintei Camerei Reprezentanților și au umblat în acte oficiale

"O lovitură de stat, firește că are o definiție. E vorba de sprijinul armatei, a unor organizații de forță, modalității de forță, și aici aş spune un lucru.

Cum a fost posibil să pătrundă aceşti indivizi în Capitoliu.

”Este echivalentul lui 9/11”

Vorbim de America, țara care luptă cu terorismul pe tot globul, și acești teroriști au pătruns în templul democrației americane, nestingheriți. (…) Aici e problema. Probabil că printre forțele, printre instituțiile de forță ale Statelor Unite, poliție, Garda Națională…

Citeste si: S-a prelungit starea de urgență de la Washington cu încă 15 zile

Aceste instituţii care ar fi trebuit să nu permită așa ceva, păi este echivalentul lui 9/11. Numai că acum avioanele pornesc din interiorul Statelor Unite. Practic, au spart citadela democrației americane, Capitoliul", a explicat Cristian Tudor Popescu, pentru Stirile PRO TV.

Citeste si: Proteste în SUA: Femeia împuşcată în timpul incidentelor de la Capitoliu a murit


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si