CTP, despre dezbaterea de marți: O întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine

Cristian Tudor Popescu l-a corectat pe deputatul PNL Pavel Popescu, aflat în studioul Digi24, în legătură cu eventuale negocieri ce ar avea loc între jurnaliști și staff-urile de campanie ale candidaților cu privire la întrebările care să fie puse candidaților, în speță cea organizată astăzi la ora 19:00 de către Klaus Iohannis. Gazetarul a catalogat-o în acest context ca fiind „o întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine”.

R.B., miercuri 20 noiembrie 2019 , 10:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Eu nici nu mă gândeam să mai intervin în legătură cu cum e ea numită cu nume de cod 'dezbatere', am spus ce-am avut de spus însă, îmi pare rău, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigător la cer. Eu la logică fac urticarie. Cum să compari precedentele întâlniri între cei doi candidați, pentru că asta a făcut dânsul, cu această întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine?

Citeste si: Alertă maximă pentru Iohannis! Cum arată ultimele sondaje

E un fault logic strigător la cer! N-au nicio legătură. Dânsul spune că e un exemplu de libertate acum că pot să pună gazetarii ce întrebări vor, spre deosebire de precedentele întâlniri între cei doi candidați. E grotesc să vii cu un astfel de argument”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citeste si: Viorica Dăncilă nu a știut aria cercului. Reacția incredibilă a lui Klaus Iohannis la aceeași întrebare

„Apoi, eu am fost moderator, în 2004, la întâlnirea Băsescu – Năstase. Domnul Pavel Popescu insinuează, dă impresia prin ce a spus că se negociază întrebările, că negociază jurnaliștii cu staff-urile de campanie. Acest lucru nu s-a întâmplat, eu mai știu și altele cum s-au desfășurat, dar vorbesc de cea în care am fost implicat direct. Nici vorbă de așa ceva. Nu staff-ul PSD sau staff-ul PDL, sau al PD - nu mai știu ce era atunci - negocia întrebările.

Citeste si: Iohannis, despre 10 august: „A fost cea mai gravă intervenţie a statului împotriva cetăţenilor din România de la Mineriadă încoace”

Pentru că erau doi moderatori, domnul Voicu de la TVR și eu, au fost negocieri între mine și TVR asupra întrebărilor și asta numai pe un număr de întrebări. Au fost întrebări pe care nu le-a știut nimeni, cel puțin trei întrebări pe care le-am pus, pe alea nu le știam decât eu. Ce staff-uri de campanie? Nicio legătură”, a completat gazetarul.

Sursa: digi24.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si