Cum a ajuns să arate astăzi Bianca Brad, fosta Miss România 1990

Bianca Brad va împlini 53 de ani la începutul anului viitor, dar se menține într-o formă fizică perfectă.

Author: Matei Vaihan marți 06 octombrie 2020 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca Brad a fost una din cele mai populare vedete feminine, imediat după Revoluția din 1989. Acest lucru s-a datorat faptului că Bianca a câștigat titlul de Prințesa frumuseții, la primul concurs de Miss organizat în România, după perioada comunistă.

Până atunci, Bianca își încercase norocul ca actriță, bifând apariții episodice în filme ca „Al patrulea gard, lângă debarcader”, „Domnișoara Aurica” sau „Duminică în familie”.

Bianca Brad
Bianca Brad în 1990, când a câștigat primul concurs de Miss de după Revoluție

Chiar dacă, în 1996, a absolvit școala de actorie Lee Strasberg Theatre and Film Institute din New York, Bianca Brad nu a mai apărut decât într-un singur film, Modigliani, în 2004. Viața Biancăi Brad s-a schimbat dramatic în 2007, când a pierdut cea de-a doua sarcină. Pe 27 aprilie, cu câteva zile înainte ca fiica sa, Emma Nicole, să vină pe lume, aceasta a fost sufocată de cordonul ombilical.

Citeste si: Marele actor Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani! Și calul său, Duran, l-a condus acum 12 ani pe ultimul drum

Citeste si: Manuela Harabor are zeci de mii de euro in conturi! Vezi ce avere detine celebra actrita si ce salariu are!

Citeste si: Manuela Harabor, intalnire emotionanta cu marele Alain Delon: "M-a complimentat! Alain Delon mi-a spus ca sunt tare frumoasa!" Vezi ce autograf superb a primit actrita

Bianca Brad
Bianca Brad îmbracă ținute tinerești și la 52 de ani

Bianca Brad frecventează sala de fitness

Bianca  Brad a suferit un șoc teribil, mărturisind că s-a gândit la sinucidere. Apoi și-a revenit, cu ajutorul credinței. “Deşi nu credeam că voi reuşi, iată că am găsit, până la urmă forţa necesară pentru a depăşi acele momente cumplite....Şi faptul că scriu despre asta, chiar dacă mă răscoleşte, îmi face bine......Inima mea e încă foarte grea, dar râd iar şi fac iar glume fără să mă mai simt vinovată....mai degrabă cred că m-am obişnuit cu durerea şi am învăţat oarecum să o controlez mai bine, deşi uneori răbufneşte cu o forţă care mă consumă enorm...", a scris Bianca Brad pe blogul ei.

Pe 27 ianuarie 2020, Bianca Brad a împlinit 52 de ani, dar arată impecabil, ea dezvăluind admiratorilor săi că frecventează sala de fitness. Ea a mai mărturisit și că se simte împlinită sufletește: “ Am împlinit 52 de ani. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a adus împlinire sufletească şi pentru toţi cei care m-au înţeles şi susţinut de-a lungul timpului, direct sau indirect, ajutându-mă să merg mai departe, cu mai mult curaj, mai multă putere şi mai multă speranţă, pe drumul devenirii mele…Nu ştiu ce va urma, dar dacă ar fi să mă iau după semnificaţia cifrei 7 (5+2) despre care am citit undeva că în Biblie “reprezintă perfecţiunea divină, totalitatea sau desăvârşirea”, vreau să cred că e de bine”.

Bianca Brad
Bianca Brad și-a regăsit zâmbetul după ce a trecut prim momente cumplite


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si