O fostă Miss România este consilier personal la o comisie a Guvernului României! Câţi bani a câştigat Larisa Popa!

S-a aflat că o fostă Miss România este consilier personal la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză. Este vorba despre Larisa Popa.

Matei Vaihan, vineri 11 ianuarie 2019 , 15:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

S-a dezvăluit că o fostă Miss România este consilier personal. “Fosta Miss Univers România 2011, Larisa Popa (32 de ani), unul dintre martorii cheie din dosarul de corupţie în care Darius Vâlcov a fost condamnat în prima instanţă la 8 ani de închisoare, este în prezent consilier personal la Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză.”, a relatat site-ul ziare.com. “Detaliile apar in declaratia de avere a tinerei, postate pe site-ul ANI. Anterior, Larisa Popa a ocupat functia de consilier personal al secretarului de stat Alexandru Potor din Ministerul Agriculturii”, s-a mai scris despre Popa.

O fostă Miss România este consilier personal. Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a fost înfiinţată în aprilie 2018

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a fost înfiinţată de Guvern în aprilie 2018 şi se ocupă de proiectele de investiţii în parteneriat public-privat, elaborarea de programe de dezvoltare economică şi socială pe termen scurt, mediu şi lung şi face prognoze şi studii privind echilibrul macroeconomic, sectorial şi regional. Aceasta structura funcţioneaza în subordinea Secretariatului General al Guvernului şi coordonarea prim-ministrului.

O fostă Miss România este consilier personal. Larisa Popa a încasat bani şi de la Ministerul Agriculturii

Nu mai e un secret că o fostă Miss România este consilier personal. Potrivit declaraţiei de avere din mai 2018, Larisa Popa a încasat de la Ministerul Agriculturii suma de 23.221 de lei, iar de la un centru de înfrumuseţare 7.250 de lei. În declaraţia de avere din mai 2018, fosta Miss Univers arată că a încasat 13.305 lei, indemnizaţie de membru al Consiliului de Administraţie a societăţii Telecomunicaţii CFR SA.
 

Te-ar putea interesa si