Cum a fost surprins Mircea Dinescu după moartea soției sale! Încearcă să nu-și arate suferința, însă când credea că nimeni nu e atent la el... Imaginile tristetii

Soția lui Mircea Dinescu a murit în urmă cu aproape trei săptămâni, însă poetul a păstrat discreția în privința tragediei pe care a traversat-o în ultima perioadă.

Author: C.L. luni 18 noiembrie 2019 , 09:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Apropiații poetului au vorbit despre suferința Mașei Dinescu, despre moartea acesteia, dar și despre decizia familiei ca aceasta să fie incinerată.

Totul a fost extrem de discret, așa cum a fost și soția lui Mircea Dinescu. Deși cuprins de durere, poetul nu a vrut să le arate celorlalți drama prin care trece și ca un profesionist adevărat a continuat filmările la emisiunea pe care o are la TVR și ale cărei ediții sunt difuzate în fiecare duminică.

Săptămâna trecută, la doar doua săptămâni de la dispariția soției sale, Mircea Dinescu a înregistrat o emisiune cu Daniela Condurache invitată la ”Politică și Delicatețuri”. Deși, în timpul filmărilor, Mircea Dinescu părea neschimbat și și-a păstrat zâmbetul și jovialitatea obișnuită, când credea că nimeni nu-l vede, tristețea i se întipărea pe chip.

Imaginile au fost surprinse într-o filmare de culise, realizată cu telefonul și postată pe pagina oficială a emisiunii.

În timp ce Daniela Condurache cânta și toată lumea se distra în jurul ei, de la artiști până la echipa de filmare, Mircea Dinescu stă într-un colț, singur la masă, cu privirea pierdută. Abia când, artista se îndreaptă cântând spre el, încearcă să zâmbească, însă chipul sau exprimă o tristețe greu de descris în cuvinte.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Prima apariție a lui Mircea Dinescu după moartea soției! Poetul a apărut în emisiune alături de Nadine FOTO

Citeste si: Soţia lui Mircea Dinescu se trăgea dintr-o familie de cazaci bogaţi! Poetul era cu 11 ani mai mare decât Maşa: “Eu, un derbedeu, ea, o fată graţioasă”

Mașa, soția lui Mircea Dinescu, a murit la 58 de ani

Mașa Dinescu  avea 58 de ani și era una dintre cele mai apreciate traducătoare de literatură și dramaturgie rusă. În timp ce Mircea Dinescu este mereu în centrul atenției, un personaj pitoresc în adevăratul sens al cuvântului, Mașa Dinescu a fost extrem de discretă. Cei care au cunoscut-o spun că soția poetului era nu doar o femeie extrem de deșteaptă, ci și un om deosebit.

Mașa Dinescu era o femeie discretă, care nu a participat la evenimente mondene și căreia se pare că nu-i plăcea să iasă în evidență. Ultimii ani și i-a petrecut la Cetate, acolo unde familia Dinescu are o proprietate și unde au fost organizate mai multe evenimente culturale. Mașa Dinescu a fost adevărata gazdă a manifestărilor culturale de la Port Cetate. Însă, puține sunt imaginile în care soția lui Mircea Dinescu apare și de cele mai multe ori acestea au fost instantanee.

Citeste si: „Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin- kfetele.ro

Citeste si: Moment stanjenitor pentru iubita lui Pique cand a intrat intr-un panou publicitar!- radioimpuls.ro

Citeste si: Au fost semne care au prevestit moartea soției lui Mircea Dinescu? ”S-a stins după un chin inimaginabil”

Mircea Dinescu, despre soția sa Mașa ”A fost fascinație reciprocă”

Mircea Dinescu şi-a cunoscut viitoarea soție cand avea 30 de ani, văzuse multe și era hotărât să se așeze la casa lui.  ”Împlinisem 30 de ani, iar ea abia termina liceul. E o diferență de 11 ani intre noi. A fost fascinație reciprocă: ea, mult mai timidă și mai cuminte decât mine, o fată grațioasă, care cânta la pian, făcuse balet și voia să dea la Arhitectură. Eu: un derbedeu, ca un vas scuturat de multe furtuni. Eram obosit și voiam să trag la o lagună. Am găsit în ea un port liniștit”, mărturisea Mircea Dinescu într-un interviu. 

Despre povestea de dragoste dintre Mașa și Mircea Dinescu nu s-au spus prea multe, însă apropiații spun că a fost o iubire puternică între cei doi, iar din rodul dragostei lor au rezultat doi copii, Irina și Andrei. Cei doi au ales tot o carieră artistică, Irina fiind o cunoscută și apreciată actriță, în timp ce Andrei cântă într-o formație.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si