În cadrul expoziției militare de la Moscova au fost prezentate tancuri şi rachete ruseşti, Putin lăudând companiile producătoare de arme ruseşti pentru faptul că echipează forţele militare cu ''arme moderne care astăzi contribuie la victorie''.

Citeste si: Rusia l-a demis pe șeful flotei de la Marea Neagră

Vladimir Putin s-a lăudat că armele rusești sunt „cu zeci de ani” înaintea rivalilor occidentali, în discursul de la expoziția de armament de la Moscova.

Delegații din peste 70 de țări au participat la Army-2022 pentru a profita de cele mai bune oferte bune la echipamentul rusesc.

Compania rusă de stat Rosoboronexport a subliniat că sancţiunile occidentale contra Moscovei nu afectează exporturile de echipament militar rusesc.

Până la finalul lui 2023 cinci sisteme de apărare S-400 vor fi livrate Indiei, a spus şeful Rosoboronexport, Aleksandr Miheev.

Expoziție militară relaxată la Moscova, război sângeros în Ucraina

Rusia și-a deschis expoziția militară internațională ARMY-2022 într-un parc militar din afara Moscovei în această săptămână, potrivit The Moscow Times.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Expoziția anuală are loc la aproape șase luni de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina. În ciuda succeselor întârziate din Ucraina, Moscova, unul dintre marii exportatori de arme din lume, s-a lăudat cu hardware-ul său militar în fața potențialilor cumpărători din zeci de țări.

Imagini de la Expoziția militară de la Moscova 2022

[Sursa foto: The Moscow Times]

Vladimir Putin, la Expoziția militară de la Moscova 2022

[Sursa foto: The Moscow Times]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si