Cum arată astăzi fosta noră a Angelei Similea? Bianca a acuzat-o pe solistă că i-a furat cei doi copii, pe care nu i-a mai văzut de 20 de ani EXCLUSIV

Sorin, singurul copil al celebrei Angela Similea, a fost căsătorit vreme de 4 cu ani, din 1994 până în 1998, cu Bianca Toma, de care s-a despărțit cu scandal.

Petru Luca, luni 21 septembrie 2020 , 18:57

Angela Similea
Angela Similea s-a certat rău cu fosta ei noră
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sorin, singurul copil al celebrei Angela Similea (74 de ani), a fost căsătorit vreme de 4 cu ani, din 1994 până în 1998, cu Bianca Toma, de care s-a despărțit cu scandal. Stabiliți în Statele Unite, Sorin și Bianca au doi copii, astăzi majori, Christian (24 de ani) și Grace (23 de ani), pe care mama lor nu i-a mai văzut de două decenii. 

Citeste si: Cu el trebuia să se mărite Mirabela Dauer! Fost funcționar public, Alexandru a fost părăsit de artistă dintr-un motiv incredibil FOTO

De-a lungul timpului, Bianca a acuzat-o în repetate rânduri pe Angela Similea că s-a folosit de influența lui Victor Surdu la procesul de divorț, instanța hotărând ca Sorin să se ocupe de creșterea copiilor rezultați din căsnicie. De altfel, fosta noră a Angelei Similea a făcut dezvăluiri incredibile despre modul în care ajunsese să se înțeleagă în acele timpuri cu renumita artistă. "Venisem să-mi văd copiii, care erau la ea acasă. Când m-a văzut, ea m-a împins, eu am ripostat și am căzut amândouă în tufișuri!", a mărturisit Bianca, care a depus atunci și o plângere la poliție. 

După ce a divorțat de fiul Angelei Similea, Bianca a mai fost căsătorită în două rânduri 

Sorin Hilgen, băiatul Angelei, stabilit în orășelul american Sudbury, a trecut peste divorț și s-a recăsătorit, dezvoltându-și o carieră în industria IT. Nici Bianca nu a mai revenit în țară, preferând să se mute în Las Vegas (Nevada), acolo unde s-a recăsătorit, mai întâi cu Bogdan Cristinoiu, fiul compozitorului Ion Cristinoiu, apoi cu un cetățean american, Casey Mark, cu care are acum alți doi copii, un băiat și o fată.  

Bianca Toma
Fosta noră a solistei nu și-a mai văzut copiii de două decenii

În ciuda distanței, fosta noră a Angelei Similea păstrează legăturile cu prietenii ei vechi, informându-i recent pe aceștia că și-ar dori să revină cât de curând în România pentru o vacanță din care nu va lipsi, în nici un caz, o vizită la castelul Bran, de care Bianca este efectiv îndrăgostită. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si