Designerul Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, la doar 43 de ani, ca urmare a unui tragic accident rutier petrecut petrecut noaptea pe raza localității Săcele (județul Constanța). ”Apelul telefonic, la numărul de urgenţă 112, a fost făcut la ora 7.15. O persoană anunţa că la intrarea în localitatea Săcele, pe DJ 226, s-a produs un accident rutier. La faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa şi un echipaj SMURD, însă pentru creatorul de modă nu s-a mai putut face nimic.

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, ”din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii“. Bolidul a părăsit partea carosabilă şi a mai rulat 850 de metri până s-a izbit de mai mulţi copaci. În urma impactului, victima a fost aruncată din maşină, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Surse din anchetă au declarat că designerul nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului puternic, dată fiind viteza mare, şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului”, a notat presa la acel moment.

Citeste si: Este revoltător ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Cine îşi bate joc de locul de veci al designerului? Um bărbat a povestit tot! "Cutii de bere şi chiştoace" EXCLUSIV!

Astăzi, pe la locul accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu mai trec rudele și prietenii acestuia, care au încropit lângă un copac un altar în amintirea creatorului de modă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aici sunt candele, flori și lumânări, iar în iarba care a tot crescut în jur se mai găsesc încă bucăți de plastic rămase din mașină după impactul nimicitor. Urmele lăsate de bolidul scăpat atunci pe arătură sunt încă vizibile, iar copacii retezați la impact sunt în continuare aici, ca o amintire dramatică a tragediei petrecute la finalul lunii aprilie.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si