Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti! Penthouse-ul cu 6 camere a fost dat cu 2,7 milioane de euro! FOTO

Pe site-urile de imobiliare se vede cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti.

Matei Vaihan, joi 07 februarie 2019 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Din poze se vede cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Site-ul profit.ro a dezvăluit care a fost cea mai scumpă tranzacţie imobiliară din 2018: “Cea mai scumpă proprietate vândută este un penthouse amplasat în proiectul One Herăstrău Park. Detaliile despre acest apartament sunt reduse, deoarece vânzătorul a semnat un acord de confidențialitate, însă beneficiază de o priveliște unică și a fost cumpărat cu 2,7 milioane de euro”.

Citeste si: Cadou de POLITICIAN! Claudiu Manda și Olguța Vasilescu și-au luat o casă boierească în centrul Craiovei! Conacul are sală de cinema, finisaje cu aur și cristale! Locuința a costat o AVERE!

Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Are o suprafaţă de 320 de metri pătraţi

Pe site-urile de imobiliare, apar mai multe detalii legate de apartamentul tip penthouse, de 6 camere, cu o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, ce face parte dintr-un ansamblu de două building-uri pe 12 etaje. Finisajele sunt din gama premium: parchetul triplu stratificat, uşile din lemn, accesoriile sanitare, încalzirea în pardoseală şi climatizarea automată (încastrată, cu termoreglaj în fiecare cameră) cu temperatură independentă sunt doar cateva dintre finisajele acestui spaţiu. (vezi cum arată vila pe care fiul lui Ion Caramitru a cumpărat-o cu 3 milioane de euro)

Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Pe locul 2 e o locuinţă dată cu 2,2 milioane de euro

E clar cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Pe locul 2 în tranzacţiile imobiliare de anul trecut figurează o locuință desfășurată pe două etaje, cu o suprafață de 287 de metri pătrați construiți, la care se adaugă o terasă de 50 de metri pătrați utili ce deservește livingul de 70 de metri pătrați și alte două terase configurate pentru zona de dormit, cu o suprafață de 42 de metri pătrați, respectiv 14 metri pătrați. Apartamentul are în total patru dormitoare și a fost cumpărat cu 2,2 milioane de euro. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si