Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti! Penthouse-ul cu 6 camere a fost dat cu 2,7 milioane de euro! FOTO

Pe site-urile de imobiliare se vede cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti.

Author: Matei Vaihan joi 07 februarie 2019 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Din poze se vede cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Site-ul profit.ro a dezvăluit care a fost cea mai scumpă tranzacţie imobiliară din 2018: “Cea mai scumpă proprietate vândută este un penthouse amplasat în proiectul One Herăstrău Park. Detaliile despre acest apartament sunt reduse, deoarece vânzătorul a semnat un acord de confidențialitate, însă beneficiază de o priveliște unică și a fost cumpărat cu 2,7 milioane de euro”.

Citeste si: Cadou de POLITICIAN! Claudiu Manda și Olguța Vasilescu și-au luat o casă boierească în centrul Craiovei! Conacul are sală de cinema, finisaje cu aur și cristale! Locuința a costat o AVERE!

Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Are o suprafaţă de 320 de metri pătraţi

Pe site-urile de imobiliare, apar mai multe detalii legate de apartamentul tip penthouse, de 6 camere, cu o suprafaţă de 320 de metri pătraţi, ce face parte dintr-un ansamblu de două building-uri pe 12 etaje. Finisajele sunt din gama premium: parchetul triplu stratificat, uşile din lemn, accesoriile sanitare, încalzirea în pardoseală şi climatizarea automată (încastrată, cu termoreglaj în fiecare cameră) cu temperatură independentă sunt doar cateva dintre finisajele acestui spaţiu. ( vezi cum arată vila pe care fiul lui Ion Caramitru a cumpărat-o cu 3 milioane de euro)

Cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Pe locul 2 e o locuinţă dată cu 2,2 milioane de euro

E clar cum arată cel mai scump apartament vândut în Bucureşti. Pe locul 2 în tranzacţiile imobiliare de anul trecut figurează o locuință desfășurată pe două etaje, cu o suprafață de 287 de metri pătrați construiți, la care se adaugă o terasă de 50 de metri pătrați utili ce deservește livingul de 70 de metri pătrați și alte două terase configurate pentru zona de dormit, cu o suprafață de 42 de metri pătrați, respectiv 14 metri pătrați. Apartamentul are în total patru dormitoare și a fost cumpărat cu 2,2 milioane de euro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si