Actorul și starul artelor marțiale Chuck Norris și-a făcut timp pentru a felicita două femei dragi inimii sale înainte de Ziua Mamei, sărbătorită ieri în SUA.

Citește și: Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris. Actorul împlinește azi vârsta de 81 ani

În acest weekend, legendarul actor de la Hollywood a împărtășit o fotografie cu el alături de mama sa Wilma, în vârstă de 102 ani, și o alta alături de soția sa, Gena O'Kelley, cu care ea s-a căsătorit în 1998.

Chuck Norris

Chuck Norris, alături de mama lui (stânga) și de soția sa (dreapta)

[Sursa foto: Facebook]

„La mulți ani de Ziua Mamei! Pentru minunata mea mamă Wilma și minunata mea soție Gena...”, a scris Chuck Norris în legenda postării sale pe Facebook.

„Vă iubesc pe amândouă mai mult decât pot spune cuvintele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi doi în fiecare zi”, a mai scris expertul în arte marțiale din Texas.

Ziua Mamei se sărbătorește în SUA și în Marea Britanie în a doua duminică din luna mai. 

Câți copii are Chuck Norris

Potrivit Daily Mail, fotografia cu mama lui a fost folosită și când i-a urat la 102 de ani de viață la începutul lunii mai.

În a doua imagine, Chuck Norris apare îmbrățișându-și soția, care este mama a doi dintre cei cinci copii ai săi: gemenii de 21 de ani Dakota și Danilee.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Chuck Norris (născut Carlos Ray Norris) este tatăl a cinci copii care, alături de gemeni, îi include și pe fiii Michael, în vârstă de 60 de ani, și Eric, în vârstă de 57 de ani, pe care îi împarte cu fosta soție și iubita de liceu Dianne Holechek.

Norris mai are o fiică, Dina, în vârstă de 59 de ani.

Chuck Norris și soția sa

Chuck Norris și soția sa

[Sursa foto: Facebook]

Pe 1 mai, eroul filmelor de acțiune care a împlinit 83 de ani în martie, a spus că va sărbători împreună cu mama sa când aceasta va împlini 102.

Mesajul scris de Chuck Norris la acel moment: „WOW! Cu greu îmi vine să cred. Mama mea, Wilma Norris Knight, împlinește 102 ani săptămâna aceasta, pe data de 4 mai. S-a născut în 1921!".

„Ceea ce este și mai remarcabil este că este atât de plină de viață încât ar putea să mai trăiască încă 100 de ani!” a adăugat el.

Chuck Norris: "Nu știu ce este mai greu de crezut: că mama are 102 ani sau că eu am 83 de ani!"

Mesajul actorului de arte marțiale a fost unul de recunoștință pentru „influenţa a trei femei în viața mea. Nu aș fi omul care sunt fără ele".

El a continuat: „Mamă, nu știu ce este mai greu de crezut: că ai 102 ani sau că ai un fiu care are 83 de ani! Indiferent, sunt atât de recunoscător că ești mama mea. Am fost mereu. Am trecut prin momente grele în această viață și suntem încă puternici".

Se pare că Wilma Norris Knight nu a avut calea cea mai ușoară prin viață, fiind crescută în sărăcie în timpul Marii Crize și suferind moartea a doi soți, un fiu vitreg și propriul ei fiu Wieland, care era

fratele mai mic al lui Chuck Norris, care a murit în războiul din Vietnam.

Ea a pierdut și doi nepoți.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Cum arată Chuck Norris la 83 de ani

Cum arată Chuck Norris la 83 de ani

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si