Casa din Corbeanca are 170 m² și patru dormitoare. Vila dispune de finisaje de lux și a fost scoasă la vânzare în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Viorica Dăncilă își dorește să ajungă la conducerea Partidului Națiune Oameni Împreună- NOI: ,,Pot produce soluții pentru România"

Elena Udrea ducea o viață de lux în Corbeanca

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului

îi place să-şi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara.

Citeste si: Ce dosare mai are pe rol Elena Udrea. A fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La etajul unu regăsim trei dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi șemineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de două locuri de parcare în curte. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”,  este anunțul postat de iubitul Elenei Udrea pe un site de imobiliare, în urmă cu câțiva ani.

Elena Udrea ar fi plănuit să fugă în Dubai

Elena Udrea ar fi plănuit să fugă în Dubai deoarece știa că nu poate fi extrădată pentru infracțiuni economice și de corupție.

Citeste si: Oana Roman lansează un mesaj pentru Traian Băsescu după ce a dat-o afară pe mama ei din vila de protocol: „Nu a avut parte”

Elena Udrea ar fi mers frecvent în destinațiile din Dubai, Atena și Italia.

Elena Udrea este acuzată și că ar fi investit aproximativ 8 milioane de euro din fonduri europene, într-un complex rezidențial, pe vremea când era ministru al Dezvoltării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si