Alege materiale de bună calitate pentru baia ta

În primul rând, va trebui să alegi materiale de foarte bună calitate pentru baia ta, începând chiar de la gresie și faianță. Alege culorile care te fac să te simți cel mai bine în spațiul pe care îl ai, ținând cont și de particularitățile constructive ale acestuia. Dacă ai o baie mică, primul și cel mai important pas pe care va trebui să îl faci este să alegi culori cât mai deschise care să dea profunzime spațiului și să îl facă să pară mai larg.

Dacă ai o baie mare, atunci poți opta pentru culori ceva mai închise. Indiferent de dimensiuni însă, alege acele culori care te fac să te simți bine.

Citeste si: Cele cinci fluide trebuie verificate periodic la mașină

Nu uita de accesorizare

Accesorizarea este foarte importantă și ar trebui să nu uiți de ea. Ține cont de faptul că baia ta trebuie să fie complet utilată în momentul în care vrei să te simți bine în acest spațiu și prin urmare, va fi necesar sa ai toate articolele de care ai nevoie. Un suport sau chiar mai multe pentru periuțele de dinți, vor face ca spălatul pe dinți să fie mai interesant inclusiv pentru copii. De asemenea, suporturile pentru lumânări și bețișoare parfumate vor transforma baia ta într-un adevărat centru SPA.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Premiile BAFTA 2021. Lista completă a nominalizărilor

Alege luminile potrivite

Lumina este importantă în baie pentru că vei dori să te relaxezi uneori aici, în timp ce în alte zile vei avea nevoie de o lumină cât mai bună pentru bărbierit sau pentru aplicarea machiajului. De aceea, este nevoie să profiți la maximum de toate tipurile de iluminat – de efect, ambiental si de lucru.

Iluminatul de efect poate scoate în evidență mai multe părți ale băii pe care vrei să le ai în prim plan, în timp ce iluminatul ambiental îți va crea atmosfera specială pentru relaxare. Suplimentar, iluminatul de lucru va aduce lumina exact în locul în care ai nevoie de ea.

Citeste si: Un vulcan adormit de 6.000 de ani a erupt pe neașteptate (VIDEO)

Utilează-ți baia corect

Ai nevoie de o chiuveta de calitate, de un vas de toaletă bun și de un duș sau o cadă perfecta? Atunci caută cele mai bune materiale și dacă vrei ca baia ta să aibă un aspect uniform alege variante care să semene ca texturi și culori. Nu uita de feroneria din baie și alege baterii și robineți de bună calitate, care să completeze decorul pe care vrei să îl construiești aici. Vestea bună este că acum accesoriile și articolele pentru baie au evoluat atât de mult încât nu vei mai întâmpina probleme la găsirea celor mai potrivite variante pentru tine. Combină corect fiecare element prezent în baia ta și vei descoperi cât este de ușor să ai spațiul mult visat aici, care să îți ofere acele momente de relaxare atât de necesare după zile lungi de muncă.

Citeste si: CITEȘTE: 5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si