Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat, joi seară, că Vladimir Putin este un "om într-o cuşcă pe care şi-a construit-o singur", el subliniind că Rusia este acum o "ţară mai mică", după invazia din Ucraina.

Putin nu mai e ce a fost și nici nu va mai fi

Preşedintele Putin nu este forţa care obişnuia să fie. Acum este un om într-o cuşcă pe care şi-a construit-o singur.

Armata lui este epuizată, a suferit pierderi semnificative. Reputaţia acestei mari armate a Rusiei a fost distrusă. Nu numai că trebuie să trăiască cu consecinţele a ceea ce face Ucrainei, dar trebuie să trăiască şi cu consecinţele a ceea ce a făcut propriei sale armate ”, a afirmat Wallace, conform BBC.

Citeste si: Noi vești pentru pensionari. Ministrul Muncii: „Nu voi semna o reformă care să ducă la sărăcia cetățenilor”
Wallace spune că forţele ruse par să se regrupeze şi să-şi îndrepte atenţia către sudul şi estul Ucrainei: "Am mai văzut asta. Mereu este mai rău. Se îndreaptă spre mai multe atacuri civile, mai multe zone civile."

El a adăugat că aliaţii internaţionali au convenit să furnizeze Ucrainei mai multe echipamente militare şi "ajutor letal", inclusiv vehicule blindate, muniţie şi artilerie cu rază lungă de acţiune.

Vladimir Putin se bucură de o popularitate crescută în Rusia

Cu toate acestea, Vladimir Putin este luat drept un exemplu de mare parte din poporul său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Aproximativ 83% dintre ruşi sunt de acord cu acţiunea liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, raportul fiind în creştere cu 12 puncte procentuale faţă de luna februarie, conform unui sondaj publicat joi de Institutul independent de sondare a opiniei publice Levada, declarat de autoritățile de la Moscova drept "agent străin".

Citeste si: Circulaţie restricţionată total în această noapte pe A2 Bucureşti- Constanţa

Doar 15% dintre ruşi au afirmat că nu susțin acţiunea preşedintelui Vladimir Putin, procentul fiind în scădere cu 12% față de luna trecută, iar 2% au spus că nu au nicio părere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si