Cum poți trimite în continuare mesaje celor care te-au blocat pe WhatsApp. Trucuri pentru utilizatori

Trucul cu ajutorul căruia vei putea trimite în continuare mesaje utilizatorilor care te-au blocat pe WhatsApp. Puțini oameni știu asta despre aplicația pe care o folosesc zilnic.

Author: Georgiana Balaban miercuri 21 decembrie 2022 , 19:10

utilizatori blocați pe whatsapp

Trucuri pe WhatsApp.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aplicația WhatsApp  este folosită milioane de persoane. Reprezentanții fac actualizări constant pentru a-i îmbunătății conținutul. Totuși există anumite trucuri care îi va ajuta pe utilizatori să folosească mai ușor aplicația.

WhatsApp ascunde un truc cu ajutorul căruia poți trimite mesaje persoanelor care te-au blocat.

Citește și: WhatsApp a picat! Utilizatorii nu pot trimite mesaje

Trebuie să știi că poți trimite mesaje și persoanelor care te-au blocat.

Trucuri de folosit pe WhatsApp

Utilizatorii WhatsApp au descoperit un nou truc pentru platforma de mesagerie folosită de peste 2 milioane de persoane. De acum vei putea trimite mesaje persoanelor care te blochează.

Citește și: Conversații secrete pe WhatsApp. Puțini români știu aceste trucuri

Citeste si: Greșeala fatală făcută de iubita lui Gicuţă din Apărători, după ce a fost băgată în portbagaj pentru a-i da foc- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Pentru a relua legătură cu o persoană care te-a blocat ai nevoie de colaborarea unei alte persoane. În acest fel, el trebuie să aibă contactul tău, dar și al persoanei care te-a blocat și cu care vrei să discuți. Trebuie să știi că doar cu ajutorul unei alte persoane poți să reiei legătura cu utilizatorul care te-a blocat pe WhatsApp.

Prima dată trebuie să deschizi aplicația de mesagerie WhatsApp. Apoi să soliciți unui contact comun să creeze un grup cu tine și cu persoana care te-a blocat. După ce persoana v-a adăugat în grup, contactul comun poate părăsi conversația.

Citește și: WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane, din octombrie. Lista completă cu dispozitivele mobile incompatibile

După aceea, îi poți trimite mesaje persoanei care te-a blocat. Însă, dacă acesta părăsește grupul, tu vei rămâne blocat și nu îi vei mai putea trimite din nou mesaje.

Citește și: Aplicația WhatsApp nu mai funcționează. Aceasta nu mai poate fi utilizată de cea mai mare parte dintre utilizatori


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si