Nu este un secret cum s-a îmbogăţit Monica Pop cu peste 100.000 de euro. Managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti şi-a depus recent declaraţia de avere, unde a avut de completat şi rubrica “bunuri mobile, a căror valoare depăşeşte 3.000 de euro fiecare, şi bunuri imobile înstrăinate în ultimele 12 luni”.

Cum s-a îmbogăţit Monica Pop cu peste 100.000 de euro. Are două case şi un apartament

Monica Pop a scris că a vândut casa părintească din Piatra-Neamţ, pe 9 iulie 2018, cu 115.000 de euro. Medicul a rămas, însă, cu alte proprietăţi imobiliare, toate din Bucureşti: un apartament de 50 de metri pătraţi şi doua case de locuit, una de 70, iar cealaltă de 58 de metri pătraţi. Apartamentul şi o casă sunt deţinute în coproprietate cu soţul, în timp ce o casă a fost moştenită de Monica Pop.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum s-a îmbogăţit Monica Pop cu peste 100.000 de euro. Salariul de manager a fost de 7.000 de lei pe lună

E clar cum s-a îmbogăţit Monica Pop cu peste 100.000 de euro. La rubrica veniturilor, medicul a completat doar salariul de manager al Spitalului de Oftalmologie, de anul trecut, care a fost de 84.685 de lei (7.057 lei pe lună). În schimb, în dreptul venitului pe care îl încasează ca profesor universitar la UMF Carol Davilla, Pop a scris “fişa fiscală”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si