Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri în vârstă de 16, respectiv 20 de ani. Crima oribilă a avut loc marți seară, în fața Parcului Crângași, sub privirile îngrozite ale martorilor care au făcut mărturii șocante despre tragedie.

"Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă",   a spus un martor, potrivit antena3.ro.  

Anchetatorii ar fi reușit să realizeze filmul crimei odioase. Aceștia au scos la lumină noi detalii despre incidentul tragic, potrivit informațiilor transmise de adevărul.ro.

Citește și: ”Am făcut plângeri, ni s-a spus să așteptăm”. Motivul ireal pentru care un bărbat cu piciorul rupt ar aștepta de 10 zile să fie operat. Medicii au uitat de jurământul pe care l-au depus

crima crangasi

 Detalii cutremurătoare aduse la suprafață de anchetatori

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Cum s-ar fi petrecut crima din fața Parcului Crângași?

Crima odiasă a avut loc marți, 14 mai 2024, în jurul orei 20:25, potrivit polițiștilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform primelor informații, conflictul dintre victimă și agresori ar fi pornit de la o fată. Victima ar fi încercat să îi ia apărarea unei fete, aflată într-un scandal cu alte persoane. Se pare că în acel moment, revoltați de încercarea bărbatului de a aplana conflictul, agresorii ar fi început să îl bată.

Drept arme, cei doi tineri ar fi folosit crengi de copac. Loviturile au fost plicate în zona capului victimei, până când acesta și-a dat ultima suflare.

„L-au omorât în bătaie! A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și pentru că s-a băgat au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient”, a spus un martor, conform Observator.

Echipajul medical ajuns la fața locului a fost nevoit să constate decesul bărbatului. Agresorii ar fi încercat să fugă de la locul faptei, dar ulterior au fost prinși și reținuți de polițiști.

Citește și: Ies la iveală detalii cutremurătoare despre odioasa crimă din Crângași! Martorii fac declarații șocante despre conflictul sângeros: "A încercat să îi ia apărarea unei fete"

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

crima crangasi

Detalii cutremurătoare aduse la suprafață de anchetatori

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Ce au transmis anchetatorii?

„Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, au comunicat anchetatorii, potrivit adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si