Cum va fi vremea în luna februarie. Anunțul meteorologilor de la ANM

Meteo Februarie 2021. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo până la jumătatea lunii februarie.

Author: Alina Raducu luni 25 ianuarie 2021 , 16:25

Cum va fi vremea în luna februarie. Anunțul meteorologilor de la ANM
Cum va fi vremea în luna februarie. Anunțul meteorologilor de la ANM
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată cum va fi vremea în luna februarie 2021. Anunțul oficial al meteorologilor!

Astfel, potrivit ANM, temperaturile medii ale aerului, în luna februarie, vor fi mai ridicate decât cele normale pentru luna februarie, în timp ce precipitaţiile vor predomina în unele zone, în următoarele patru

săptămâni.

Cum va fi vremea în luna februarie? Unde sunt anunțate ploi în exces

Conform meteorologilor ANM, temperatura medie va avea valori mai crescute decât cele pentru această perioadă, pe întreg teritoriul țării, dar mai ales în extremitatea de sud a României.

Totodată, regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general excedentar. Astfel, se vor înregistra mai multe ploi în jumătatea vestică a ţării, iar în rest regimul puvliometric va fi apropiat de cel normal pentru intervalul analizat de ANM.

De asemenea, în perioada următoarei luni, ANM anunță că, valorile termice se vor situa puțin peste temperaturile specifice pentru a doua săptămână din februarie, în cea mai mare parte a României.

Potrivit, meteorologilor Administrației Naționale de meteorologie, cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor mai mari, local.

Conform ANM, am avut parte de cea mai geroasă noapte din acest an, în luna ianuarie. Iar în urma temperaturilor extrem de scăzute, oamenii străzii au fost duși în adăposturi de către voluntari, iar călătoriile cu trenul au avut întârzieri enorme, după ce șinele s-au deformat din cauza gerului.

De asemenea, temperaturi polare s-au resimțit și în alte regiuni din țară precum Joseni sau Târgul Secuiesc.

Citeste si: Ce dimensiuni are stratul de zăpadă la munte în perioada 25- 31 ianuarie. Măsurătorile sunt valabile pentru stațiunile Sinaia, Predeal, Poiana Brașov sau Rânca


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si