Cumnatul lui Radu Mazăre este un handbalist de națională! Radu Mazăre, căsătorie în închisoare

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. După nunta cu Roxana Mihalache, Radu Mazăre a devenit cumnatul unuia dintre cei mai valoroși handbaliști din România.

Radu Constantin, joi 11 iulie 2019 , 08:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Fostul primar al Constanței a devenit ieri familist, după căsătoria de ieri cu Roxana Mihalache, eveniment care a avut loc în penitenciar. Noua soție a venit ”la pachet” cu rudele acestia, iar printre ele se numără un sportiv valoros al României.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare.  Sora Roxanei, Florentina, este căsătorită de anul trecut cu Chike Onyejekwe (32 de ani), extremă stânga la CSM București și al echipei naționale de handbal a României. Chikwe este născut la Zalău și a mai jucat de-a lungul carierei la Iași, Știința Bacău, HCM Constanța și Odorheiu Secuiesc. Cu două luni în urmă, el a câștigat Cupa Challange la handbal masculin după ce a încins în finală echipa portugheză Andebol Madeira.

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Cumnatul, martor la nuntă

Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Sora acestuia, Nneka, practică voleiul de performanță la Alba Blaj, echipă cu care a jucat în Liga Campionilor. Înainte de asta, ea a mai fost la: Galați, Volero Zurich și Racing Club Cannes.

Citeste si: VIDEO | Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Ce a declarat soția lui după ceremonia de la Rahova

Cumnatul lui Radu Mazăre a fost prezent ieri la nunta din închisoare între Radu Mazăre și Roxana Mihalache. Chike a venit la penitenciar însoțit de Florentina, sora miresei.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si

}