Potrivit informațiilor oferite de Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs luni, 5 iulie 2021, la ora 21.27, în zona seismică Vrancea.

Seism de mare adâncime în zona Vrancea

Cutremurul din zona Vrancea-Buzău a fost destul de puternic deoarece acesta a avut o magnitudine de 3,2 pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 148 de kilometri, din fericire, cutremurul nu a produs pagube materiale și nici nu au existat victime.

Citeste si: VIDEO| Dezastru într-o comună din România. A fost lovită de viitură de patru ori într-o lună

În ce orașe s-a resimțit cutremurul

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 67 km E de Brașov, 87 km NE de Ploiești, 105 km S de Bacău, 126 km V de Galați, 127 km V de Brăila, 141 km N de București, 155 km NE de Pitești, 180 km E de Sibiu, 187 km SV de Iași și 205 km N de Ruse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremur puternic de 4 grade pe scara Richter. A fost cauzat de o activitate umană

Cutremur mare în București[Sursa foto: PixaBay]

Cutremur extrem de puternic în București

Cel mai important seism din acest an a avut o magnitudine de 4,7 pe Richer şi a fost simţit şi la Bucureşti. Seismul s-a produs pe 26 mai.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si