Clipe cumplite pentru o familie din Campia Turzii! Cosmin si Denisa Olteanu, angajati in cadrul Unitatii Militare 01824, sunt pur si simplu disperati! La un control, fiul lor, Rares Andrei, a fost diagnosticat cu un cancer pacatos si, in acest moment, este internat la un spital din Roma.

Tratamentul copilului costa 180.000 de euro, dintre care 150.000 de euro, din fericire, au fost suportati de cardul european de sanatatate pe care il destin cei doi militari! Familia insa mai are nevoie de 30.000

de euro pentru a putea sa-l salveze cu adevarat pe micutul in varsta de doar un anisor! Poate tocmai de aceea, distrus de durere, tatal copilului a apelat la ajutorul oamenilor pentru sanatatea lui Rares.

Copilul de un an al unor militari din Campia Turzii a fost diagnosticat cu cancer! In ce stadiu este in acest moment micutul

“Ma numesc Olteanu Cosmin, sunt cadru militar la unitatea militara 01824 Campia Turzii, sunt casatorit cu Olteanu Denisa si ea fiind tot cadru militar incadrata la aceeasi unitate militara. Pe data de 07.02.2017 a venit pe lume primul nostru copilas pe nume Olteanu Rares Andrei. Totul a fost frumos pana cand am observat ca la varsta de 4 luni nu respira bine pe nasuc, de atunci a inceput calvarul.


Am mers pe la diversi doctori ORL sa vedem care este problema, si s-au administrat diverse medicamente antibiotice spunandu-ne ca are o deviatie de sept.

Am continuat asa pana cand copilul a implinit 9 luni, stare lui deteriorandu-se de la o zi la alta. Am observat ca se deformase facial pe partea dreapta, i se umfla pe zi ce trecea orbita ochiului drept si obrazul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Am mers din nou la doctor si ne-au zis ca are o infectie. I s-a facut endoscopie nazala, in urma careia s-a observat in interior o tumora care la final de investigatie, dupa biopsie, a fost maligna. Diagnosticul fiind de rabdomiosarcom alveolar.

Am plecat cu copilasul de urgenta la o clinica din Roma pentru investigatii si acolo, dupa o saptamana de alte investigatii s-a adeverit diagnosticul doar ca tumora respectiva mai are si patru metastaze, una fiind localizata pe coloana vertebrala. Fiind foarte mic, doctorii ne-au dat sanse de supravietuire de 25 la suta.

Costul tratamentului atinge suma de 180.000 de euro, bani pe care nici in vise nu ne gandeam ca-i vom avea. Si totusi, copilul a inceput tratamentul cu chimioterapie, durata tratamentului fiind de 3 ani.

Acum Rares este mai bine, raspunde tratamentului, ne-am stabilit in Italia, am fost nevoiti sa inchiriem un imobil unde platim lunar o suma de 700 de euro.


Eu sunt nevoit sa fac naveta lunar, pentru a putea merge si la serviciu pentru a nu ramane fara bani macar de subzistenta”
, a descris Cosmin Olteanu in publizatia Ziarul 21 din Campia Turzii greaua incercare la care este supusa familia lui. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Din suma de 180.000 de euro, 150.000 de euro sunt acoperiti de cardul european de sanatate pe care parintii copilului il detin, mai este nevoie de doar 30.000. Puteti dona si dumneavoastra, orice suma, in contul:

RO03BTRL05101201P12738XX, acesta fiind contul mamei copilului care in  prezent se afla cu el la tratament in Roma.
Donand o suma cat de mica, putem salva o viata! Rares Andrei Olteanu are acum nevoie de ajutorul nostru!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si