Se pare că locatarii blocului devastat de explozie, din Craiova, au ajuns pentru prima dată la locul tragediei, "acasă", potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. Ce au mărturisit aceștia, văzându-și locuințele distruse?

Locatarii s-au reîntors "acasă", în blocul devastat de explozie, din Craiova

Locatarii blocului care a fost devastat de o explozie puternică se pare că s-au reîntors la locuințe. Oamenii au făcut primele mărturii după ce au revenit "acasă" și au văzut ce a rămas în urma tragediei.

Aceștia spun să sunt nevoiți să se întoarcă să locuiască în bloc, pentru că nu ar avea altă variantă, conform aceleiași surse.

Dacă o fi să murim, ne ducem şi gat a, ar fi mărturisit un locuitor, potrivit observatornews.ro.

Intru acolo, ce să fac? Unde să mă duc? Trebuie să mă duc la serviciu de luni. Noi toţi trebuie să ne ducem la muncă, ar fi mărturisit un locuitor, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Misterul celor două mămici care au dispărut împreună când au mers să-și ia copiii. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă

explozie craiova

 Primele mărturii ale locatarilor blocului devastat de explozie, din Craiova

[Sursa foto: ISU Dolj]

În urma unei evaluării, experții ar fi luat decizia că locuitorii ar putea să se întoarcă să locuiască în imobil. Cu toate acestea, se pare că nu ar exista niciun aviz în acest sens.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Este răspunderea în totalitate a Inspectoratului de Stat în Constucţii dacă oamenii pot sau nu pot intra în imobil, a r fi prefetul declarat prefectul județului Dolj, conform observatornews.ro.

Se pare că autortiățile ar urma să își ia măsuri de protecție.

Se va îngrădi o zonă de protecţie, formate din primele imobile, vecine cu zona deflagrată. Separarea se va realiza cu sprijinul Primăriei, prin montarea unor grilaje metalice, definitive, a r fi declarat un reprezentat al Inspectoratului de Stat în Construcții.

Primăria se pare că va acorda o sumă de bani fiecărui proprietar, în valaore de 3.000 de lei. Dacă locuința a fost distrusă complet, proprietarul ar urma să primească suma de 5.000 de lei, conform aceleiași surse.

Citește și: VIDEO- Cine este Luminița, femeia care și-a pierdut viața în explozia de la Craiova? Locatarii s-au rugat ca pompierii să-i salveze de sub ruine

craiova

Locatar bloc devastat de explozie, Craiova: "Dacă o fi să murim, ne ducem şi gata"

[Sursa foto: ISU Dolj]

Le vom asigura în continuare asistenţă socială, asistenţă medicală, hrană pentru următoarele zile, ar fi declarat primăria.

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: CRBL, adevărul despre o nouă relație, după divorțul de Elena: ”Sunt o persoană care pot să iubesc și mâine și poimâine să mă însor”- radioimpuls.ro

În urmă cu câteva zile, o explozie a avut loc la parterul unui bloc din Craiova. O persoană a murit și zeci de locatari au rămas fără locuințe în urma deflagrației. Blocul ar fi fost construit încă din anul 1960 și nu era branşat la reţeaua de gaz, informează Observator.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si