Dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de achiziţia ta, investeşte şi în protecţii pentru saltea!

Dacă ai achiziţionat recent o saltea, cu siguranţă te gândeşti cum ai putea să o protejezi pentru a o păstra în stare perfectă cât mai mult timp.

Author: Mircea Pop marți 06 iulie 2021 , 13:44

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de achiziţia ta, investeşte şi în protecţii pentru saltea!
Dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de achiziţia ta, investeşte şi în protecţii pentru saltea!
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soluţia este oferită de gama de protecţii pentru saltele care îţi permit să te bucuri de respirabilitate şi confort, protejând salteaua eficient de acarieni, alergeni şi lichide.

Merită să investeşti în protecţie saltele?

Există posibilitatea de a curăţa salteaua o dată la câteva luni, dar cea mai bună modalitate este oferită de husele de protecţie care se pot detaşa imediat şi spală în maşina de spălat! Majoritatea protecţiilor de saltea se potrivesc exact ca un cearşaf şi se pot spăla odată cu lenjeria de pat. Designul hipoalergenic asigură protecţie împotriva bacteriilor, a acarienilor şi a lichidelor. Totodată, păstrează salteaua într-o stare impecabilă pentru mai mult timp.

Citeste si: Amenajarea băii. Idei și sfaturi utile

Prin urmare, folosind încă din prima clipă o protecţie adecvată pentru salteaua ta, vei avea numai de câştigat!

Tipuri de protecţii pentru saltea

Protecţiile pentru saltele sunt disponibile sub formă de husă impermeabilă care protejează fie doar stratul superior, fie îmbracă întreaga saltea pentru a asigura o protecţie completă. Primele sunt mai uşor de montat şi de demontat, în vreme ce al doilea tip asigură protecţie completă.

Pot avea caracteristici diferite

Fiecare dintre acestea funcţionează corespunzător pentru a proteja salteaua, dar, în funcţie de caracteristici, pot oferi beneficii suplimentare. Majoritatea protecţiilor pentru saltea asigură protecţia împotriva vărsării lichidelor, a bacteriilor sau a alergenilor. Sunt fabricate din materiale rezistente la apă care permit fluxul de aer şi asigură respirabilitatea. Astfel, dacă ai o saltea cu tehnologie de răcire în straturile superioare, o protecţie de saltea adecvată va păstra beneficiile tehnologiei de răcire, protejându-ţi, totodată, investiţia.

Citeste si: Boxe depozitare- Soluții perfecte pentru a-ți depozita mobila

Motive pentru achiziţionarea protecţie de saltea

Dacă nu eşti sigur de beneficiile unei protecţii pentru saltele, iată câteva motive care te vor ajuta să te hotărăşti:

● Îţi oferă protecţie împotriva vărsatului accidental de lichide şi a alergenilor şi nu se simte pe sub cearşafuri;

● Nu costă mult, dar te poate ajuta să faci economii considerabile pentru că protejează investiţiile mari;

● Nu va mai trebui să cureţi în mod regulat salteaua pentru a elimina alergenii, ci doar să scoţi protecţia de pe saltea şi să o speli în maşina de spălat;

● Este hipoalergenică şi reduce riscul de alergii, fiind ideală pentru cei care pielea sensibilă sau sunt predispuşi către astm.

Îţi protejează investiţia, dar şi sănătatea!

Protecţiile de saltele îţi protejează investiţia păstrând-o în stare impecabilă pentru mai mulţi ani, şi, totodată, pentru că se poate scoate şi spăla exact ca o lenjerie de pat, îţi protejează şi sănătatea.

Protecţiile gen carcase oferă o acoperire completă şi sunt mai eficiente. Acestea sunt prevăzute cu fermoare pentru a putea fi montate şi demontate şi, chiar dacă manevrarea lor este puţin mai dificilă decât a huselor tradiţionale, sunt cu mult mai eficiente, pentru că asigură protecţia în întregime a saltelei.

Cum alegi protecţia cea mai bună pentru saltea?

Vei găsi numeroase modele de protecţii pentru saltele. Unele oferea protecţie doar împotriva petelor şi a lichidelor, în vreme ce altele asigură protecţie şi împotriva alergenilor cum ar fi acarienii sau mucegaiul. Majoritatea sunt respirabile şi păstrează proprietăţile de răcire a saltelei, însă, este bine să citeşti recenziile şi descrierea produselor pentru a te asigura că ai făcut alegerea potrivită.

Citeste si: Cele mai frumoase și avantajoase tendințe de design în dormitor în 2021

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să faci cea mai bună alegere:

Verifică recenziile- nu vei ştii cum te vei simţi cu protecţia de saltea decât după ce o vei încerca. Totuşi, recenziile te-ar putea ajuta să îţi faci o idee înainte de achiziţie.

Ţine cont de materiale- majoritatea protecţiilor de saltea sunt realizate din materiale respirabile şi, totodată, rezistente la umiditate. Cele mai populare sunt cele din poliester, lycra sau vinil.

Ţine cont de gradul de protecţie- protecţiile de saltea ar trebui să respingă imediat lichidele. Totuşi, sunt doar câteva modele care pot face faţă expunerii prelungite la lichide şi în cantităţi mari.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si