Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei”, ipostază jenantă. Vezi cum a fost surprinsă concurenta

Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” a fost surprinsă de fanii emisiunii într-o ipostază jenantă. Nu o să-ți vină să crezi cum a fost văzută focoasa brunetă.

G.B., joi 09 aprilie 2020 , 16:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Daiana de la „Puterea Dragostei” se numără printre ultimele concurente intrate în casa iubirii, de la Kanal D. Tânăra a fost surprinsă într-o ipostază jenantă.

daiana marcu de la puterea dragostei

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Citeste si: Simina de la „Puterea Dragostei” în culmea fericirii. Vezi cum ține bebelușul

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” în culmea disperării din cauza Biancăi: „Îmi vine să sparg toți pereții!”

Daiana Marcu de la „Puterea Dragostei” ipostază jenantă. Vezi cum a fost surprinsă concurenta

daiana marcu de la puterea dragostei

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Daiana Marcu a fost fotografiată, în timpul emisiunii, pe când se uita în zona axilei. Tânăra era transpirată, iar fanii au marcat momentul și l-au share-uit în tot mediul online.

daiana marcu de la puterea dragostei

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Focoasa brunetă a format un cuplu cu Gabriel de la „Puterea Dragostei”, însă acum sunt separați.

Daiana Marcu de la Puterea Dragostei. Citeste si: Andreea Pirui nu s-a mai putut abține și a reacționat dur: "Periculoși nu sunt aia care..."

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si