Dan Barna: Cei care vor scoate PSD-ismul din ţară sunt cei de la USR-PLUS (VIDEO)

Liderul USR, Dan Barna, a comentat la cald rezultatul alegerilor locale din 27 septembrie. Liderul USR a spus că drepta unită la Bucureşti obţine un rezultat istoric la București și că Nicușor Dan va transforma Capitala într-un nou oraș.

Author: Razvan Ilie duminică 27 septembrie 2020 , 22:00

Dan Barna
Dan Barna, declarații după închierea votului
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rezultate Alegeri locale 2020. Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat duminică seara, după ora închiderii urnelor, că forţa care luptă cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celălalt copreşedinte al alianţei, Dacian Cioloş, a declarat că acesta este noua forţă politică a României.

"Forţa care luptă cu PSD-ismul este USR-PLUS. Cei care vor scoate PSD-ismul din ţară, cei care vor face reformele sunt USR-PLUS. Îi felicit pe colegii mei pentru rezultatele foarte bune obţinute la Bucureşti. Faptul că am reuşit într-o măsură semnificativă este meritul cetăţenilor. Este victoria lui Nicuşor Dan, este omul care a reuşit să o scoată pe Gabriel Firea din Primăria Capitalei”, a declarat Dan Barna. 

Citeste si: EXIT POLL- Rezultate alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu recunoaște înfrângerea. Declarații de ultimă oră

Liderul USR a spus că este o victorie importantă şi că drepta unită la Bucureşti obţine un rezultat istoric, precizând că Nicuşor Dan va transforma Bucureştiul în acel nou oraş pe care şi-l doresc. 

Dacian Cioloș: “Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României"

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat că alianţa este noua forţă politică a României. 

“Aveţi în faţă o nouă forţă politică a României. De patru ani construim acest proiect politic. Mulţumesc celor 20 de mii de candidaţi ai USR-PLUS, miilor de delegaţi din secţiile de votare şi să le spun să rămână pe baricade. Voturile se numără, au fost tentative de furt de voturi astăzi, să fiţi atenţi”, a declarat Cioloş. 

Citeste si: Premierul Orban, la încheierea zilei de vot: „O prezenţă semnificativă, bună. E clar că este o victorie"

El a mai spus că începe revoluţia bunei guvernări. “Începem o revoluţie a bunei guvernări. Vă putem prezenta câţiva viitori lideri politici ai României: Nicuşor Dan, Clotilde, Radu, Simona. Menţiune specială pentru Vlad Voiculescu, care a ştiut să facă pasul în lateral şi să intre în echipa cu Nicuşor Dan”, a mai afirmat Dacian Cioloş.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si