Dan Bittman a declarat miercuri, într-o emisiune online, că nu crede că Andreea Esca a fost bolnavă de COVID-19.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca...Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul", a declarat Dan Bittman în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu. 

Citeste si: Veste îngrozitoare din Suedia, țara care a sfidat coronavirusul

Dan Bitmann: „Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor"

Bittman a vorbit și despre situația creată de pandemie în România și a spus că presa are un aport considerabil la starea actuală. "Virusul nu se vindecă cu panică", consideră solistul Holograf.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

„Presa vine cu un aport substanțial la starea asta de panică. Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aș veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid piețele? Eu mă mir că opoziția asta slabă a reușit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea piețelor”, a mai spus Bittman.

„Cu lingura cu care îți iei măsline de la supermarket, poți să te infectezi mai ușor decât în piață”, a  completat artistul.

Citeste si: Iohannis: Trebuie să luăm măsurile adecvate pentru a reduce mobilitatea oamenilor

Andreea Esca, prima reacție 

La câteva ore după ce Dan Bittman a declarat că nu crede că Andreea Esca și familia sa au contactat coronavirus, știrista Pro TV a postat pe Instagram o imagine în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa mobilului prezintă un mesaj cu destinație. 

Este oare un mesaj pentru Dan Bittman, care a făcut declarații despre situația cu care diva s-a confruntat în vară? se întreabă jurnaliștii de la Fanatik. „La naiba, hai să dansăm”, scrie pe husa telefonului lui Mihai Petre, iar imaginea i s-a părut haioasă Andreei Esca, care a ținut să o și distribuie.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Coincidență sau nu, imaginea-mesaj este postată la câteva ore după ce solistul trupei Holograf a făcut acuzațiile halucinante.

Dan Bittman: Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta

Dan Bittman s-a aflat și în octombrie în centrul unui uriaș scandal. Artistul a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții.  

"Dacă atât de tare ne protejează masca de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă. Stau oamenii în metrou…Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că aoleu nu mai avem locuri în ATI. Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si