E clar că Dinamo a donat tablă pentru Catedrala Neamului. Gazeta sporturilor a dezvăluit că, în anii trecuţi, statul român a investit aproximativ 9 milioane de euro în modernizarea stadionului Dinamo, lucru care nu se observă, arena fiind într-o evidentă stare de degradare. S-au sesizat Curtea de Conturi şi Corpul de Control din Ministerul de Interne, în legătură cu lucrările scumpe și nefinalizate de la stadion. „ De la Corpul de Control, cazul ar fi ajuns la DNA!”, a dezvăluit gsp.ro.

( vezi câţi bani a dat Gigi Becali pentru Catedrala Mânturii Neamului)

Citeste si: De la ei mai puțin, de la Dumnezeu mai mult! Un preot înstărit a facut zeci de mii de euro din contracte derulate cu statul! Este numit "Dumnezeul achizițiilor"

Dinamo a donat tablă de un milion de euro pentru Catedrala Neamului: "Mai trebuia făcută și o copertină"

"Până în prezent s-au plătit 32.846.244 de lei", constată raportul. Ce se realizase din acești bani? Pista de atletism și tabela de marcaj, finalizate în proporție de 90 la sută, instalația de iluminat nocturn, 75 la sută gata, și rețele exterioare, realizate în proporție de 75 la sută. Mai trebuia făcută și o copertină, dar până în acel moment, aprilie 2010, fusese construită doar 10 la sută din ea!”, a mai scris Gazeta sporturilor.

„Tabla achiziționată pentru copertină ar fi fost donată Patriarhiei pentru Catedrala Mântuirii Neamului! Era vorba despre tablă în valoare de peste un milion de euro!”, a mai dezvăluit ziarul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dinamo a donat tablă pentru Catedrala Neamului: "De ce au donat-o, n-au vândut-o?"  

S-a aflat că Dinamo a donat tablă pentru Catedrala Neamului. Informaţia a fost confirmată de Marcel Popescu, fostul preşedinte al clubului din Ştefan cel Mare: „Am auzit și eu că tabla i-a fost donată Patriarhiei. Din 120 de piloni care să susțină acoperișul au fost montați doar 30 și apoi au donat restul de tablă după ce eu plecasem. De ce au donat-o, n-au vândut-o? Nu știu!”. Patriarhia Română a comunicat că, până în noiembrie 2018, s-au cheltuit 110 milioane de euro pentru Catedrala Neamului, şi că 75% sunt bani publici. Guvernul a contribuit cu peste 82 de milioane de euro, Primăria Capitalei cu mai bine de 18 milioane euro, iar sectoarele 1, 2 şi 5 cu peste 6 milioane de euro fiecare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si