Dăncilă îi cere lui Iohannis să vină în faţa românilor şi să dea explicaţii de ce a venit cu "ameninţări", prin Rareş Bogdan

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, acuză că preşedintele Klaus Iohannis se află în spatele unui mesaj transmis de prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, privind "explicaţiile" pe care liderul PSD ar urma să le dea procurorilor. Dăncilă cere "explicaţii publice" lui Iohannis cu privire la afirmaţiile lui Rareş Bogdan, spunând că acestea "sunt lucruri deosebit de grave care trebuie să îngrijoreze fiecare român”.

R.B., joi 14 noiembrie 2019 , 19:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Pentru că am îndrăznit să-l chem pe preşedintele Iohannis la o dezbatere sunt ameninţată cu procurori şi cu dosare? (...) că aşa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna aceleaşi lucruri trebuie să i se întâmple şi lui Viorica Dăncilă?", a afirmat liderul PSD, joi seară, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a acuzat că "ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care îl vrea preşedintele Iohannis”.

Citeste si: Viorica Dăncilă, declarații după conferința lui Iohannis: „Românii care nu-l votează, nu contează. Trăiește în altă lume!”

"Acum, la 30 de ani de la căderea comunismului vedem un preşedinte dictator care vrea să aibă puterea şi să o folosească împotriva celor care nu acceptă (..) să facă ceea ce i se ordonă", a spus Dăncilă. 

"Nu am o problemă în a discuta cu procurorii, nu am absolut nimic de ascuns, dar modul în care se procedează nu este de acceptat”, a mai spus Dăncilă.

Ea i-a cerut lui Klaus Iohannis să iasă public "să dea explicaţii întregii ţări" de ce Rareş Bogdan, pe care Dăncilă l-a numit "purtătorul de mesaj al domnului Iohannis”, are informaţii legate de ceea ce ar urma să facă anchetatorii.

Citeste si: Viorica Dăncilă, cu un ceas de lux la mână. Bijuteria este echivalentul a 119 pensii

"Este inadmisibil ca un partid politic să vină în faţă oamenilor pe cine vor chema procurorii la audieri, ce vor să facă procurorii (...) Toate aceste lucruri trebuie să ne îngrijoreze, toate aceste lucruri arată disperare, arată că avem un preşedinte dictator care (..) îşi trimite mesagerii care să  ameninţe pe contracandidaţi cu dosare penale şi cu discuţii cu procurorii”, a susţinut liderul PSD.

Aceasta a spus că Iohannis trebuie "să vină în faţa românilor şi să dea explicaţii de ce a venit cu aceste ameninţări".

Citeste si: Dăncilă postează pe Facebook imagini cu şeful statului care refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor în conferinţă de presă

Dăncilă a susţinut că astăzi este ţinta unor astfel de afirmaţii, dar "mâine poate este un alt român care nu este de acord să i se taie pensia sau salariul”.

"Sunt lucruri de o gravitate deosebită, sunt lucruri care trebuie să ne îngrijoreze pe fiecare dintre noi şi pe care nu trebuie să le mai acceptăm niciodată în România", a mai spus Dăncilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si