Dani Mocanu, mesaj șocant de adio: ”Rămâneți cu bine, dragii mei fani!”

Dani Mocanu anunțase în urmă că va renunța la cariera muzicală. Interpretul s-a și ținut de cuvânt. Ce mesaj a postat la început de an.

Author: Mircea Pop duminică 03 ianuarie 2021 , 09:04

Dani Mocanu, mesaj șocant de adio: ”Rămâneți cu bine, dragii mei fani!”
Dani Mocanu, mesaj șocant de adio: ”Rămâneți cu bine, dragii mei fani!”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Înainte de Anul Nou, Dani Mocanu a lansat ultima sa piesă. În versurile melodiei, manelistul își expune viața și greutățile prin care a trecut.

Mesajul de adio al lui Dani Mocanu

„Când am început să cânt eram amărât. Abia aveam niște haine pe mine cumpărate cu niște bănuți strânși … casă nu aveam, dar în schimb aveam multe greutăți și datorii! De la prea multă amărăciune nimeni din familia mea nu vedea un succes pe acest plan… își vedeau de ale lor … însă eu am sperat și am luptat ca un robot … ca un robot setat sa câștige.

Citeste si: VIDEO- Dani Mocanu sfidează autoritățile și oamenii în cazul leului

Am avut încredere în Dumnezeu și știam că EL îmi va pregăti atât mie cât și familiei mele un viitor frumos.

”Rămâneți cu bine dragii mei fani”

Anii au trecut, iar EL, viața mea CREATORUL UNIVERSULUI m-a sprijinit în tot ceea ce am făcut. M-a luat de mâna și m-a pus în fața tuturor. Dintr-un copil amărât azi am ajuns milionar … dar nu orice milionar … un milionar care nu și-a lăsat familia … un milionar care și-a ajutat fiecare membru din familie sau neam … un milionar care nu a uitat de cei amărâți … un milionar care nu a uitat de TATĂL LUI DIN CER care i-a întins o mâna de ajutor … iar EL știa asta … știa sufletul meu … altfel nu intervenea!!! Te iubesc Doamne ești viața mea ești Tatăl meu te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc te iubesc. Rămâneți cu bine dragii mei fani”, a scris Dani Mocanu în postarea de pe YouTube!

Citeste si: Dani Moncanu, cea mai proastă veste pe 2020


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si